Last news in Fakti

17 Март, 2024 07:01 846 10

Само трима нови с коронавирус, без починали в събота

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени

В болница са 159 души

Само трима нови с коронавирус, без починали в събота - 1
Снимка: БНР

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 3, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БНТ.

Направени са 256 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,2 процента.

Няма починал нито един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 159 души с диагноза коронавирус, от които 21 са в интензивно отделение. Новопостъпили в лечебно заведение няма.

Излекувани през последното денонощие също няма, а общо от началото на пандемията излекуваните са 1 292 703.

Активните случаи към момента са 8206.

През последните 24 часа няма поставени ваксинни дози срещу коронавирус. Общо от началото на имунизационната кампания са поставени 4 726 273.

Общо 38 742 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 339 651 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филип ейджи

    12 1 Отговор
    пак ще се мре, яко, яко...
  • 2 Антиваксер

    13 1 Отговор
    Победих цял куп "специалисти"

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Петър

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Антиваксер":

    Българският народ се оказа доста мъдър по отношение на ваксинацията срещу Ковид-19.
    В България, едва ли има повече от 15-20% ваксинирани от населението, познавам много хора които бяха принудени да си закупят "Зелен сертификат".

    Коментиран от #8

  • 5 Механик

    12 2 Отговор
    Никога не забравяйте месец февруари 22-ра година!
    Тъкмо се навършаваше трета година от как света бе затворен. Тъкмо нашите ковид-оплаквачки, ковид-шамани, доцентки, математици, лаборантки от Берн и прочее шмекери, ни казваха по телевизията, че навлизаме в нова "червена вълна" и трябва да се бустеризираме за 4-ти път. Тъкмо "най-главния медицински инспектор" с мрачен глас ни казваше, че ще се мре яко и че трябва да опразваме детските площадки, та да има къде да се слкадират чувалите с труповете вътре. Тъкмо за да влезеш в магазин, се налагаше да имаш "сертификат". Без маска на пускаха никъде.....
    Помните ли?
    А помните ли, че тогава Руснаците навлязоха в Украйна? И изведнъж, всички оплаквачки се покриха. НЯма ковид, няма ниииищо. Мерките отпаднаха и така и не умряхме масово, както ни беше обяснено.
    Винаги помнете това! Помнете как една планета може да стане концлагаер и то само с облъчване по телевизията!

    Коментиран от #6

  • 6 Петър

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    В деня в който започна войната в Украйна, беше предвидено да отпаднат някакви налудничави мерки свързани с Ковид-19 и със заведенията за хранене, на предния ден вечерта, това нещо беше широко анонсирано от трите мисирки с обещания за репортажи на живо от заведенията за хранене, на другия ден вече беше започнала войната и трите мисирки не споменах нищо за Ковид-19.
  • 7 Очаквано

    6 1 Отговор
    Не знам дали пак ще се мре яко, но върнаха карантината за болни и контактни преди няколко дни. Няма да е изненада да върнат и сертификатите. Колко пари наляха и наливат във ваксини, няма да се откажат така лесно от удобния контрол.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.