Last news in Fakti

10 Август, 2015 10:18 74 003 48

10 от "най-злите" автомобили в света

  • автомобили-
  • зли
10 от "най-злите" автомобили в света - 1

Всеки шофьор се е сблъсквал с чувството на подсъзнателен страх, когато в огледалото за обратно виждане се зададе някой свръхагресивно изглеждащ автомобил. Подобни коли не са рядкост и по нашите пътища, но сега ще ви разкажем за десет от "най-злите" коли в световен мащаб, които определено респектират с визията си останалите участници от движението.

Съвременните Lexus-и

10 от "най-злите" автомобили в света

Със своите огромни радиаторни решетки и остри форми новите модели на Lexus са сравними с персонаж от лентата "Хищникът". При вида на нов Lexus в огледалото за обратно виждане много от водачите машинално си представят как бягат със семействата си в някое бомбоубежище.

TVR Sagaris

10 от "най-злите" автомобили в света

Видът на този автомобил може да бъде оприличен с бойна брадва от средновековието, която ако ви застигне, неминуемо води до неизбежна смърт. Визията на този TVR Sagaris изглежда изключително враждебно и появата му зад вас непременно ще ви накара да се престроите в крайна дясна лента.

Ferrari LaFerrari

10 от "най-злите" автомобили в света

Името LaFerrari определено не подхожда на този изключително красив, но същевременно силно агресивен автомобил. На фона на своите предшественици като Testarossa, Scaglietti, Mondial, Berlinetta и предвид страховитата си визия названието определено не му подхожда.

Jeep Grand Cherokee SRT

10 от "най-злите" автомобили в света

Това е един от най-бързите всъдеходи в света. Изключителната си агресия Jeep Grand Cherokee SRT показва и със своята външност и габарити. Въпреки спорната форма на фаровете, това наточено SUV определено е респектиращо на пътя.

Dodge Charger

10 от "най-злите" автомобили в света

Тази класика от породата на т.нар. мускулести коли гледа изключително зло със своите невидими очи (фаровете са умело прикрити под радиаторната решетка). Ако подобен автомобил ви застигне в сумрак без включени светлини, вероятността да се уплашите е напълно реална.

Fiat 500 Abarth

10 от "най-злите" автомобили в света

От всички малки автомобили, попадащи в субкомпактния автомобилен сегмент, този е може би най-злият. Разяреният скорпион на радиаторната решетка е най-малкото, което би могло да предизвика страх у вас, ако подобен автомобил ви застигне. Въпреки малките си габарити, колата е наистина респектираща.

Chevrolet Corvette Z06

10 от "най-злите" автомобили в света

Свръхагресивна радиаторна решетка, фарове с остри форми, както и отсъствието на каквито и да било плавни линии много ясно говорят: "Незабавно се отдръпни от пътя ми, защото в противен случай ще те унищожа", или нещо от сорта.

Lamborghini Veneno

10 от "най-злите" автомобили в света

Автомобилите от тази марка винаги са изглеждали зли. В последните години тенденцията става все по-осезаема, а връх в тази насока се явява Veneno. Неговият дизайн наподобява огромен тризъбец на четири колела, който предвид уникалния V12 под капака, определено не ви мисли нищо хубаво.

Donkervoort G8 GTO

10 от "най-злите" автомобили в света

Облеченият в карбонов боен костюм холандски суперкар наподобява на Lotus 7, но в същото време излъчва далеч по-голяма агресия. Откритите предни колела и "усмихнатата" радиаторна решетка определено не предизвикват умиление. Визията му може да се определи като гневна.

Gigahorse

10 от "най-злите" автомобили в света

Пред вас е колата на главния злодей от блокбастъра "Лудия Макс". Машината е сглобена от два еднакви автомобила, качени един върху друг. Става дума за Cadillac Coupe de Ville от 1959 година, които сами по себе си са особено зли, а в този вариант се явяват върха на т.нар. зли коли.

Ако се сещате и за други подобни превозни средства, които могат да уплашат и най-печените шофьори, не се колебайте да ги споделите с нас и с останалите потребители в коментарите по-долу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само селяние карат хонда

    13 5 Отговор
    смешно е това чак пък зли

    Коментиран от #45

  • 2 haha

    40 1 Отговор
    fiat multipla

    Коментиран от #16

  • 3 нереален

    8 7 Отговор
    Мисля, че bmw 3.0 csl hommage гледа лошо!
  • 4 Румен Янев

    33 1 Отговор
    Страшно е да видиш че те настига фиат мултипла ... ама много страшно !!!
  • 5 656

    15 0 Отговор
    Москвич 412
  • 6 123

    11 4 Отговор
    само вененото плаши здраво :D

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Марто

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    щото чарджъра не плаши, нали? Направо е зловещ според мен
  • 9 Румен Янев

    13 1 Отговор
  • 10 astra

    43 0 Отговор
    Мен лично и внезапно появила се бяла астра с буркани на покрива си ме плаши
  • 11 Italy

    6 3 Отговор
    ferrari f80 извънземното, но едва ли ще го срещнем някъде.
  • 12 онзи

    14 0 Отговор
    За мен доста респектираща има визията на Мерцедес W140 - S класата от 1991 до 1998-а. Това "прасе" и до ден днешен има уникален дизайн - от една страна изглежда огромно, несъразмерно и тромаво, от друга просто е респектиращо, голямо и.... красиво. За мен страхотна комбинация ако е в черно-графитения цвят, с оранжевите мигачи и "ситната" предна решетка. Същото се отнася и за двувратата му версия C140 (SEC/CL). Разкошни коли. По-новите Ес класи нямат този чар и излъчване.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Комбайнер

    8 3 Отговор
    Последната снимка е на комбайно-трактор, идеално става са селскостопанска дейност.
  • 15 Bat-Krasi

    2 1 Отговор
    За мен по зловещи кола от Rolls-Royce Phantom IV особено тоя от клипа прилича на катафалката на семейство адамс https://m.youtube.com/watch?v=QQR9h5As8zI ;)
  • 16 Стоян Стоянов

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "haha":

    гласувам с две ръце за мултиплата. ;)
  • 17 гост

    10 0 Отговор
    мен пък най-ме плаши като ме застигне нещо черно и зад него леко изнесено в дясно се движи друго черно нещо - марката няма значение, тея първо бият (стрелят) после питат
  • 18 Някой си

    7 5 Отговор
    Тази класация 100%е дело на някой задръстен американец щом няма BMW, Benz и Audi. Нима нямат респектиращи модели ??? R8? 6er ? Cl65AMG.......
  • 19 незадръстен българин

    11 4 Отговор
    Мойте съболезнования, че не е включен снобския немски премиум, но "задръстен американец" няма до сложи въшката Фиат, а да пропусне Вайпър и други американски "масъл кар". Немските курници тебе може и да те респектират, ама на мен са ми банална ширпотреба изобилстваща по родните пътища, която и пред мен и в огледалото да я виждам ми е все тая...........
  • 20 Случаен

    12 1 Отговор
    Най-страшно е блондинка зад волана.
  • 21 Гост

    4 0 Отговор
    Последната снимка на Gigahorse e излишна! Това не е автомобил! Другите са наистина интересни предложения! От най-малките,та до най-големи! Може би бих заменил donkervoort с един Каен,но до там!
  • 22 БАЙ ГАН4О

    9 7 Отговор
    Страшно е когато си в такава СТРАШНА талига ,а те отвее стокова хонда с 700 коня под капака

    Коментиран от #48

  • 23 purko

    7 5 Отговор
    алфа 159
  • 24 Plovdiv

    2 4 Отговор
    Трудно е кола в ярък цвят като червен, жълт или бял да изглежда зла. Черният цвят сам по себе си вече ги прави с една идея "по-зли".

    Коментиран от #25, #44

  • 25 Skier

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Plovdiv":

    А, бе червеното Lamborghini Veneno от снимката си е зло, та зло.
  • 26 Диян

    1 3 Отговор
    BMW X5/6 G-power Tychoon,Citroen Survolt,Mercedes Silver Lightning,BMW Gyna,просто си изберете някое AMG Black Bison, Lamborghini Sesto Elemento.Има и още много други модели стари и нови с брутална визия,но много зависи и от цвета,колкото и да е страшна в розов цвят с бели цветчета бих се напикал само от смях.
  • 27 ардино

    8 5 Отговор
    Къде е G-класата!!! фиата и 5000 коня да има пак си е фиат !?

    Коментиран от #28, #43

  • 28 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #27 от "ардино":

    Фиат е собственик на марката Abarth,както VAG на Порше! Какво лошо има в това!? Само задръстени балканджии плюят без да са виждали,камоли карали подобно нещо!
    Колкото до "светата тройка" на немското производство...... Как да се възхитиш на тях...

    Коментиран от #34

  • 29 Иво

    7 1 Отговор
    къде е мустанг?
    преди 2015 са по-злобни даже

    Коментиран от #46

  • 30 Баба Гицка

    6 3 Отговор
    Зелен москвич 408 с борче ароматизатор на огледалото. И аз зад волана. Майката ви разгонвам...................ПАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
  • 31 daama

    4 4 Отговор
    старото добро БМВ 635i ....тази акула е ненаситна и лоша
  • 32 асдфгххх

    6 2 Отговор
    Fiat-а ме уплаши. :D
  • 33 Тъпа статия

    29 3 Отговор
    Защо трябва да ви плаши каквато и да е кола, която ви застига? Какво ще направи ако не и направите път? Ще ви удари отзад? Тогава виновен е ударилият ви - не спазва дистанция. Направете си експеримент и ако някой много бърза на магистралата и ви се залепи за бронята просто си карайте с 140 км. в час и не го пускайте. Най-много да ви задмине отдясно. Гледайте си пътя, пуснете си някоя хубава песен и си карайте спокойно. Ако тръгне да ви засича - обадете се на полицията и опишете ситуацията и на кой километър се намирате.

    Доста комплексарско е да ви убеждават, че трябва да правите път на някой, защото колата му е страшна. Има си правилник за движение по пътищата.

    Карам GL и въпреки това ако някой изпреварва бавно движещ се ТИР не му се лепя отзад, а си го изчаквам да си направи маневрата спокойно, на 20-30 м. - не ми убива скоростта нарочно, човека си кара, както и аз. Отделно пред него може да има друга кола или коли, които пък на него да му убиват скоростта.

    Тия простотии със "страшните коли" минаха отдавна. Ако има проблем и се наложи да спрете - просто снимайте бабаита. Психолозите са доказали, че излязат ли хората от колите, агресията бързо спада - забравят кой кара страшна и кой нормална кола. А и може от калинката да излезе доста по-страшен човек, а от лексуса запартък.

    Единствената кола, която трябва да ви плаши в задното огледало е линейка с включен сигнал за специален режим на движение - вътре някой се бори за живот. Или полицейски автомобил ако ви дава знак да спрете.

    Коментиран от #35

  • 34 ardino

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    защо да карам фиат като има прекалено много отдръстени като тебе дето го правят и земи прочети статията
  • 35 мдаааа

    1 11 Отговор

    До коментар #33 от "Тъпа статия":

    Страшно е хей! Карам си аз голямата s-класа и после гледам едно малко фиатче ми ръфа бронята.Давам газ, ама онуй си знае..пак хапе, че и реве като тигър! ЕЕЕй, докато не му дадох път не се успокои....май го караше мини/пинчер и то голям!
  • 36 STEks

    3 4 Отговор
    Jaguar XE, evo 10, audi r8, slr, sls може би и volvo xc90
  • 37 мале страх

    3 6 Отговор
    Да, да, точно от височината на шофьорското масто в Нисана Патрул ще ги видя тея "страшни" коли. Натискам спирачката, минават под гумите и ако излезнат от пред ще ги видя, ако не - продължавам все едно съм минал през по-височък легнал полицай.
  • 38 Shockwave

    6 1 Отговор
    Charger,Marussia B2,zonda,Lambo Centenario,Mazeratti Alfieri,Lykan.. поне за мен са страшни :D
  • 39 BlackBox

    2 1 Отговор
    Mercedes C63 AMG Black Series също гледа злобно.
  • 40 Го Го

    2 1 Отговор
    БЕЛАЗ
  • 41 Барбаяни

    3 1 Отговор
    Чудя се само за полската ръждива Фиат 500 Абарт защо е тука
  • 42 просто фен

    1 0 Отговор
    мисля , че на фията и на ламбото мястото не е тук - На ламбото заради фаровете някакси ми изглежда че "гледат" настрани и ми идва малко не на мястото си (неествствено) иначе всички други са му перфе, относто фията с тези фарове и решетка ..... ако фаровете бяха по широки а не кръгли , и ако решетката под емблемата беше малко по голяма можеше и да става за тук
  • 43 Max

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "ардино":

    Точно такъв фиат, който тежи 800 кила и е 220 кс фабрично, може много жестоко да се подиграва с мамалигари като теб.
  • 44 Alarak(the truth)

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Plovdiv":

    Пълни глупости говориш
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Няма кой да се сети

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Иво":

    Един от най злобно гледащите коли са dodge hellcat,ford mustang shelby gt500 2014 едни от най злобно и свирепи коли
  • 47 Subaru

    1 0 Отговор
    Subaru Impreza WRX STI 2.5 2 генерация седан. Това като изручи могат да ти паднат прозорците :D
  • 48 ...

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "БАЙ ГАН4О":

    Е каква е тая стокова Хонда с 700 коня?