Last news in Fakti

26 Август, 2015 01:00 7 910 4

Една обиколка на о-в Ман с Kawasaki H2R

  • kawasaki-
  • h2r-
  • isle of man

Японският производител на мотоциклети Kawasaki успя да разтърси света на двуколесните тази зима. Появата на първия мотор оборудван с компресор и мощност от 300 конски сили бе революционна и наистина постави конкурентите си в размишления. Естествено, за да не бъде чак толкова крайна пътната версия е "скопена" до мощността от 200 конски сили. Освен двигателя и дизайна на машината също е впечатляващ. 

Обиколката на остров Ман от своя страна е едно от най-старите състезания с мотоциклети в света и може би е своеобразен огледален образ на това, което е Нюрбургринг за света на автомобилите. Повечето производители използват трасето за тестове на най-новите си създания, както ще видим и в клипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Скутера на Peugeot JetForce 125 Kompressor е доста отдавна създаден, още през 2007 http://www.motorcyclistonline.com/peugeot-jet-force-125-compressor
  • 2 иван

    0 0 Отговор
    С това "скопена" Ангеле се изложи вече ....
  • 3 уямиянко

    0 0 Отговор
    Моя е 136к и второ лято още не съм му свикнал , та това -,пътната версия е "скопена"" - 200 Конски сили -Явно нямаш никаква идея що е то мотор. ДРАГИ МИ ПИСАЧО ДРУГИЯТ ПЪТ МОЛЯ ПОДГОТВИ СЕ ДОБРЕ
  • 4 боц

    0 0 Отговор
    ще свикнеш ако не следващото то последващото.......имам хонда дио 50 като за теб.