Last news in Fakti

6 Април, 2016 07:15 2 969 5

Ще видим Corvette Shooting Brake от Callaway

  • chevrolet corvette-
  • aerowagen-
  • shooting brake

Американската тунинг компания Callaway ще произведе това, което показа на скица преди близо три години и ще се казва AeroWagen. Концепцията за shooting brake представляваща комбинация от купе, комби и хечбек винаги е изглеждала оригинално и различно. Примерите са много, но най-отявлените със сигурност са красотите BMW Z3 Coupe, Ferrari FF и Mercedes CLS.

Покривът изработен от въглеродни влакна използва оригиналните места за монтаж, което значи, че при желание може да бъде върната към оригинален вид, но не вярваме, че ще има наплив за това. Парчетата от "тарга" тавана също може да бъдат премахвани и автомобила да се превръща в кабриолет. Позитивите на това красиво дизайнерско решение са, че ще увеличи значително багажното пространство ще намали и коефициента на въздушно съпротивление.

Трансформацията AeroWagen ще може да бъде извършвана още през тази година, като цената според производителя ще достига 23 хиляди долара, но не знаем дали това ще бъде възможно за всички версии на модела. Подобни автомобили с течение на времето покачват своята цена поради ексклузивността си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 1 Отговор
    Пак са крали безогледно идеи от Лада
  • 2 до оня с коня

    1 0 Отговор
    Не съм съгласен има нещо и от Москвича.
  • 3

    0 0 Отговор
    Пикап ша има ли....
  • 4 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Идеално за касетките с буркани от село
  • 5 Кларитон

    1 1 Отговор
    Много ме радват такива модели, защото конфекцията на ваг и мерцедес ме ужасява!