Last news in Fakti

20 Май, 2016 10:57 5 129 15

Специална УАЗ-ка за кучета

  • уаз-
  • пикап-
  • кинолог

Кинолог е новата версия на модела УАЗ Пикап

Специална УАЗ-ка за кучета - 1

По време на изложението за комплексна безопасност, марката УАЗ представи една специална версия на своя модел Пикап. Тя се нарича Кинолог, а по-интересното е, че серийното производство е вече в ход.

Както вече споменахме, Кинолог е разработен на базата на модела Пикап, но каросерията е закрита. Моделът е предназначен за службите по кинология и ще превозва специалисти с обучени кучета.Специална УАЗ-ка за кучета

Отделението, което е предназначено за кучетата е остъклено, като там е предвидено и допълнително осветление. Налична е и специална вентилационна система, която може да се управлява дистанционно от салона.

За още по-доброто поддържане на микроклимата в отделението за кучетата е монтиран специален автономен изпарител. Автомобилите са оборудвани с бензинови двигатели ЗМЗ и ще бъдат използвани от ведомствени организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алти балти

    2 1 Отговор
    Да направят и за прасета - "Свиневъд"
  • 2 стоян георгиев

    3 1 Отговор
    те и предните модели бяха за кучета ,но ги ползваха за хора ,по съвместителство:))!дори имаше и линеики от модела ,после останаха само в съдебна медицина да прибират труповете щото бе по-безопасно .

    Коментиран от #3, #6

  • 3 иииииииии

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Еййй ма ти подивяваш и пяна те избива като видиш нещо руско-що така????????????? Лоши розови спомени и болки отзад ли е имало????? Че не се оплаквай-нали си представител на евро-гей-ценностите--нали господин-госпожо"ТО"...

    Коментиран от #5, #15

  • 4 onq s konq

    2 1 Отговор
    Кучешки автомобил с много екстри слага Лада в джоба си".Аз така бих озаглавил статията и всяка дума в казаното ще бъде вярна!
  • 5 яшката

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "иииииииии":

    "ТО" само петолъчки сънува.Явно има лоши ан..л...и спомени.
  • 6 Роман Ценов

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Самата истина.
  • 7 Десислав Попов

    2 1 Отговор
    Че тя и без това е за кучета.
    Кой нормален ще си я купи за цивилна употреба?

    Коментиран от #14

  • 8 Нафарфорий

    2 1 Отговор
    Бас ловя, че при преп*каване от некой пес ще се разпадне
  • 9 toto

    2 1 Отговор
    руски боклук
  • 10 комунист

    1 3 Отговор
    Стига сте плюли руснаците, те са наши братя славяни

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "комунист":

    Ехо,заблудения.Ние не сме славяни,ние сме българи.Крайно време е да го разберете,че нямаме нищо общо със славяните.Това което са ни го набивали в главите 50 години ,не е вярно.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 незнайко

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Напишете статия, кое не е вярно, което са ни го набивали 50 години. Вие да не мислите да умирате, след като сте поне на 70 години? Сега 25 години какво по различно Ви набиват? Мислете като пишете.
  • 13 Сибирь

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Имаме общи език,манталитет,традиции - това малко ли е ?! Да ти идва на ум поне за миг,че може сега да промиват твоят мозък?
    Ах,да и не става въпрос само за ония 50 години. Като започнем от Паисии (История СЛАВЯНОбългарска) ,минем през Вазов " че и ний сме дали нещо на светът. и на вси Словене книга да четът" и т.н.т.
    Такива сте срам за нацията!
  • 14 Сибирь

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Десислав Попов":

    В Русия има бая ловджии,тия джипове и така са популярни сред тях. Сибир е пълно ,и най-големият майтап е ,че повечето са от "лимитед" серията.
    Отделно МЧС са много сериозна и добре оборудвана организация,най - добрите в света! Отделно и граничари. Направили са си сметката.
  • 15 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "иииииииии":

    може да си купиш уазка има ги на пазара и със сигурност ще имаш анални проблеми от друсането независимо къде я караш.тва е тапицирана каруца както повечето руски автомобили и не виждам кво те ядосва тва?