Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 19:51 9 788 0

Vilner навърши 20 години

Vilner навърши 20 години - 1

Едно дизайнерско студио за автомобили, с което определено можем да се гордеем, навърши цели 20 години. Произведенията на Атанас Вилнер добиха световна популярност, благодарение на безупречния стил и великолепната изработка. Примерите са адски много, като малцина от нас знаят, че интериора на хърватския електрически супер спортен автомобил Rimac е тяхно дело. Ентусиазма, стила и упоритоста, винаги дават резултат и това е най-добрия пример, за който можем да се сетим в момента.

Vilner навърши 20 години

За да отбележат този юбилей, от компанията изложиха принтове на виртуалните проекти, които са извършили през годините, както и някои отличителни детайли в столична галерия, която се намира на ул. Шести септември на "Малките пет кюшета", като желаещите могат да разгледат изложбата до сряда вечер.

Vilner навърши 20 години

Съвсем наскоро Vilner се разрастнаха и направиха свое студио в огромния Китай, като единственото, което можем да им пожелаем е да продължават в същия дух.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА