Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 14:13 31 924 10

Американският Alfa-звяр лепи стотака за 2.7 сек.

  • rezvani-
  • beast alfa
Американският Alfa-звяр лепи стотака за 2.7 сек. - 1

Американската компания Rezvani разпространи подробности за своя нов суперкар Beast Alfa. Публичната премиера на суперкара е насрочена за 16 ноември и ще се състои в рамките на автомобилното изложение в Лос Анжелис.

Средномоторният автомобил разполага с 2.4-литров четирицилиндров двигател от Honda. Към него е монтиран механичен нагнетател, повишаващ мощността до 500 конски сили. Общото тегло на автомобила е 885 килограма.

Всичко това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч. за 2.7 секунди. Двигателят предава момента на колелата посредством механична шестстепенна скоростна кутия, характеризираща се със сближени предавателни числа.Американският Alfa-звяр лепи стотака за 2.7 сек.

Интерес представляват и лостчетата за превключване на скоростите, позиционирани зад волана. Компанията Rezvani има вече един автомобил в арсенала си. Това е спийдстърът Beast, който е построен на шаси от Ariel Atom 3.

Неговата маса е само 748 килограма. Цената на този автомобил, който е облечен с карбонови каросерийни панели, е $215 00. Стойността на Beast Alfa все още не е известна. Beast Alfa ще е нещо като по-комфортна версия на спийдстъра.

Новата кола ще разполага с твърд сваляем таван, иновационни плъзгащи се врати и дори климатик. В салона ще бъдат монтирани въздушни възглавници, електрически стъкла и система за тракшън контрол.Американският Alfa-звяр лепи стотака за 2.7 сек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    По калпав и тъп фотошоп не съм виждал на първата снимка. Ако и колата е такава язък за марката.
  • 2 limonad

    0 0 Отговор
    къв фотошоп - виж на лелята целулита се вижда :)
  • 3 Георги Златев

    1 0 Отговор
    и не е "Alfa" , a "ALPHA" ....има доста разлика
  • 4 сашо

    0 0 Отговор
    Това Американската версия но Алфа Ромео ли е?
  • 5 некойси

    0 0 Отговор
    Honda K24 - turbocharged
  • 6 гост 1

    0 0 Отговор
    "сближени предавателни числа" - къси предавки (предавателни числа)
    Приближавате се към неуважаваната от мен АутоКомедия...
  • 7 orsa

    0 0 Отговор
    Защо ли не са избрали най-чупливите двигатели на бенве и скоростни кутии ZF?

    Коментиран от #9

  • 8 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Щото гроздето е кисело

    Коментиран от #10

  • 9 Ко каза

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "orsa":

    Ти кога си карал БМВ ве? Ай марш от тук
  • 10 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ ГАН4О":

    Ами да има кисело грозде, но то не се използва за качествено вино и малко хора ще си го купят,не защото не могат а защото не искат.Така,че с тази изтъркана поговорка от времето на баба ти не вървиш.