Last news in Fakti

16 Април, 2017 07:15 8 532 5

И Bentley и Porsche ще работят заедно


Още един производител под крилото на VW Group ще се съчетае с Porsche за намаляването на разходите за производство - Bentley. Само седмица преди това и от Audi съобщиха, че ще работят по същия начин.

Според координатора на луксозните и спортни производители в конгломерата - г-н Блуме, това ще доведе до годишно намаляване в размер на общо 100 милиона евро на година, което е солидна сума, като планът ще започне през следващата година.

Вместо споделяне на части и шасита, тук комбинацията ще бъде насочена повече към финансови услуги, продажбени структури, производство, разработки и контрол над качеството. Това естествено, по никакъв начин няма да повлияе негативно върху клиентите и на двете компании.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FAKE fen

    4 18 Отговор
    Тежко им и горко на Бентли ако имат нещо общо с тези ....

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Бат Саше

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "FAKE fen":

    Ми те много отдавна имат общо и то не нещо малко, а много. Ако не знаеш Бентли е част от VAG .
  • 3 Ламбо

    7 2 Отговор
    Каквото и да стане , нас не ни касае.Пак ще си джиткаме старите коли.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.