Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 14:10 9 086 11

Търсите работа? Rolls-Royce предлага

  • rolls-royce-
  • работа-
  • кариера-
  • чиракуване-
  • стаж

Чиракуването в автомобилна компания си остава най-сигурният път за кариера в автомобилната индустрия, а когато работодателят е от ранга на Rolls-Royce, предложението не е за изпускане. Британската марка обяви вакантни позиции за 24 талантливи младежи, които ще се обучават в щабквартирата в Гуудууд, графство Западен Съсекс.

Програмата е с продължителност 4 години и включва признавани от колежите и университетите курсове и практическо обучение в Rolls-Royce Motor Cars. Кандидатите трябва да попълнят документи на този адрес, а имената на одобрените ще бъдат обявени през август. Търсят се чираци за кожарския, дърводелския, бояджийския, инженеринговия и производствения отдел.

Стажантската програма на Rolls-Royce датира от 2006 г. От тогава насам компанията е дала възможност за кариерно развитие на 140 младежи. В типичен свой стил британците не конкретизират колко от чираците са се реализирали в автомобилната индустрия след обучението, като отбелязват скромно, че са "много".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Съсекс

    46 1 Отговор
    "В типичен свой стил британците не признават Българите като равни а се сещат за тях само когато имат нужда от робски труд за без пари" би било по-релевантно описание на рекламния материал

    Коментиран от #2

  • 2 От Фермата

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "От Съсекс":

    Имаше и едни с обяви за кариера във фермите.. преди дни М.Бенатова излъчи репортажа за чичо ти Дейвид, типичен UK работодател
  • 3 Я изкарай Гано

    16 1 Отговор
    Интересно, "икономическия бум", който чакаме да ни споходи - ниски заплати, данъчни облекчения, липса на регулации в трудов аспект, ни спохожда като отидем на около 1500 и нагоре километра встрани от страната. Там българския работник е ухажван и предпочитан на много места. Ще кажете - робски труд, лоши условия - тук какво е?! Същото, и по-зле за без пари.
    Те затова сега натискат за този Шенген, да приемем еврото и да няма смисъл от трудовата миграция. Да се върнем тук да РОБУВАМЕ на помиярите-бизнесмени! Ама както винаги, сметката в без кръчмар, и е загробващо за страната - цялата икономика се крепи/съществува от парите на емигрантите.

    Коментиран от #6, #7, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 The TRAPPER

    14 1 Отговор
    Ако Ви трябва директор обадете ми се .

    Коментиран от #8

  • 6 Валери

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Я изкарай Гано":

    Как точно, като приемем еврото ще се върне някой? Това, че там работиш за 2000 евро, а тука за 500 при равни цени за оцеляване дали няма разлика?
  • 7 От Ливърпул

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Я изкарай Гано":

    Напротив с Шенген още повече ще избяга народа парите като получавани заплати няма да имат покупвателна стоиност още повече примерно минималната заплата ще е 300€ а хлябът ще е 1€
  • 8 5555

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "The TRAPPER":

    Трябва ми директор на ръчна количка за вар. Плащам щедро. По 2 лева на час за 10 часов работен ден. Идваш ли?

    Коментиран от #9

  • 9 ГОРАЗД

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "5555":

    Стига с тази вар бе!Мейк лов,нот вар!
  • 10 незнайко

    0 0 Отговор
    Плащали стипендия на 140 човека ! Голяма работа. За тези 12 години им се падат по 42 човека стипендианти, които са имали максимално, които се застъпват ! Защо изобщо го споменават ???
  • 11 abv

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Я изкарай Гано":

    .... цялата икономика на бг съществува от парите на емигрантите.МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ СЕ БЪРНАТ,ЧЕ БЕЗ 5 МИЛЯРДА ЕВРО ,КОЛКОТО ОФИЦИАЛНО И ПОНЕ 7-8 МИЛ.СМЕ НА ФАЛИТА...НАРОДЕН СЪД......