Last news in Fakti

13 Октомври, 2010 11:12 7 915 2

Новият мотор на КТМ - Duke 125

Предварителните снимки на новия мотдел мотоциклет от КТМ за 2011 година – Duke – ни кара да си мислим колко щеше да е хубаво да сме отново на 16 и да си търсим подходящия първи мотор на пазара. От друга страна много от нас със сигурност биха предпочели да снабдят нежната ни половинка с едно такова моторче. Байкът може да има едва само 15 кн.с. (идеално за начиванещи мотористи), но видът му е толкова привлекателен, че всичко му е простено. Най-хубавото от всичко обаче е, че КТМ не се плаши да запълни нишата за новобранци на мотор.

Освен че изглежда добре, KTM 125 Duke е снабден с някои висококачествени технически компонента, който правят мотора една добре оборудвана 125 кубикова машина. Duke може да се похвали с вилки WP, вълнообразни спирачни дискове, радиални спирачни апарати, алуминиев шарнир, както и още магнетични чаркове, графики, спойлери и рама.

Обикновено, когато видим подобни показатели очакваме цена, която би изгонила част от мотористите. За голямо наше щастие, обединението между КТМ и Bajaj ни кара да мислим, че ще получим автрийското качество на една съвсем прилична нова цена, поносима за джоба ни. Помислете добре дали не искате да вземете като коледен подарък (макар и малко рано) този мотор за детето или жената. Още е рано да се правят каквито и да е прогнози, но може би съвсем скоро ще видим малки 125 кубикови KTM 125 Duke-ове да се стрелкат из градските услици.

Ето и предварителните снимки и промо видео на 2011 KTM 125 Duke.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivo

    4 0 Отговор
    хмм.. не е зле^^
  • 2 Исмаил

    2 0 Отговор
    Колко струва нов и втора ръка?