Last news in Fakti

14 Юни, 2020 13:41 8 142 10

Жълто Lamborghini Aventador S се вряза в свой близнак

  • lamborghini-
  • aventador-
  • катастрофа-
  • сингапур

Инцидентът е станал на 7 юни в Сингапур, когато двата Aventador S са карали заедно по улиците на града

Жълто Lamborghini Aventador S се вряза в свой близнак - 1
Снимка: Facebook

Две визуално идентични "ламборгинита" Aventador S се блъснаха едно в друго в Сингапур миналия уикенд, съобщават местните медии. Това предаде Carscoops.

Според информацията, инцидентът е станал в неделя, 7 юни, когато двата Aventador S са карали заедно по улиците на града. Твърди се, че едното "ламборгини" е спряло на кръстовище заради червен светофар, когато е било блъснато от другото.

Докато собствениците на двата автомобила бързо са свалили регистрационните си номера, членовете на групата SG Road Vigilante - SGRV във Facebook идентифицираха суперкарите. Вследствие на инцидента в мрежата се появи видео как две седмици по-рано единият Aventador засича друга кола на кръгово къстовище.

Двете "ламборгинита", участвали в катастрофата, са лесно разпознаваеми поради направените по тях модификации. Те не само са боядисани в един и същ жълт нюанс, но имат почти идентични джанти, както и идентични задни дифузори и задни спойлери.

Разбира се, полицията е пристигнала на мястото на катастрофата и суперкарите са били качени на репатрак. Преди това обаче странични наблюдатели са направили редица снимки и видеоклипове на необичайното проишествие. 

Кадрите показват, че задната броня и дифузьорът на предния Aventador са повредени, докато по задното Lamborghini щетите са по предната броня и предния спойлер. Също така изглежда, че е възникнал малък пожар при предния суперкар, тъй като на едно от видеата се вижда как излиза дим от него и двама мъже го пръскат с пожарогасител.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 5 Отговор
    играчки за милийонери мамини синчета мутреси

    Коментиран от #2

  • 2 Там няма

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мутри бе онзи!Чети внимателно де.
  • 3 Мда

    11 1 Отговор
    Станали са сиамски близнаци :)
  • 4 Criminal

    12 1 Отговор
    Ся да си съберат от двете едно и да карат на смени.........
  • 5 Госあ

    2 1 Отговор
    От днес в мобиле през факти до блиц.Една и съща новина интересно ми е тия журналя колко 💰 взимат за командата копи пейсть
  • 6 Иво

    8 0 Отговор
    Важно е да имаш Lamborghini Aventador, а дали можеш да караш явно не е важно?

    С такава кола ще имаш и жена, поне за пред хората!
  • 7 Някой си

    4 5 Отговор
    Сигурна са били Боко и Горския. Бързали са да лапнат некой лев :))))))), пардон да режат някоя лента исках да кажа. И са направили гонка, кой първи ще стигне да лапне по големия пай, оп пардон кой ще клъцне лентата и са вързали некой евтин Ролекс за 50-100 000 дойлера;).
  • 8 потребител

    0 0 Отговор
    Блъснаха се едно в друго!?!?!?!?!? Това значи ли,че придното е карало на заден ход?От снимките като гледам задното е блъснало предното.
  • 9 Мигел

    2 0 Отговор
    Хмм...много "криминален инцидент",мнооого прилича на застрахователна измама,явно им е омръзнал този грозен таксиджийски цвят и търсят спонсор за пребоядисване;)
  • 10 Един

    1 0 Отговор
    Жълто до жълто! Извод : двама луди са се налудували!