Last news in Fakti

25 Март, 2011 08:46 5 952 6

Концепция на двигател с въздух под налягане – Saline Bird

Концептуалният мотоциклет Saline Bird е концепция, която предполага високоскоростни резултати, задвижван от двигател с въздух под налягане. Той е създаден от петима студенти по дизайн от ISD of Valenciennes, Франция.

Мотоциклетът разполага с 3 въздушни резервоара с пълен капацитет от 27 литра. Всички техничарски части са монтирани на рамата, която е карбон. Стойката на моториста е изцяло вдъхновена от скоростта и подобрява аеродинамиката.

Конвенционалните панели се заменени с кожени части, които могат да се нахлузват и изхлузват „като чорап“, за да превключвате между различните категории.

Мотоциклетът може да се превключи в шосеен модел, чрез замяна на кормилото. Партньори на проекта са: MDI (двигатели), въздушен резервоар от LUXFER и BRM.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 r1

    7 3 Отговор
    umno
  • 2 Madcap!

    0 7 Отговор
    Грозна работа ...
  • 3 pepi

    3 2 Отговор
    ok
  • 4 xasan4o

    3 3 Отговор
    netili zamiri6e na izgorjl benzin i ne4ue6li reva na motora tova nee nikakav motociklet
  • 5 madass

    2 4 Отговор
    въздух под налягане
  • 6 Martin

    2 0 Отговор
    super