Last news in Fakti

7 Май, 2024 16:31 5 316 5

Чували ли сте за Renault Talisman Shooting Break RS

  • renault-
  • talisman-
  • shooting break-
  • rs
Чували ли сте за Renault Talisman Shooting Break RS - 1

Интересните снимки, които ви показваме, бяха публикувани авторитетното френско издание L'Argus и определено привлякоха вниманието на автомобилните фенове. На тях се вижда Renault Talisman Shooting Break RS. Колата съществува в един единствен екземпляр, тъй като никога не е пускана в серийно производство.

Чували ли сте за Renault Talisman Shooting Break RS

Комбито Renault Talisman Shooting Break RS е създадено през 2016 година. То е позиционирано като по-спортна версия на модела и конкурент на Mercedes CLA Shooting Brake. Колата е подготвяна за масово производство, но в последния момент е решено да се произвжда по-практичното комби Renault Talisman Estate.

Чували ли сте за Renault Talisman Shooting Break RS

От обичайното комби Renault Talisman, версията Shooting Break RS се различава по по-стръмен силует с по-голям ъгъл на наклон на задната част на покрива. В допълнение, задните калници на колата са леко разширени и решетката на радиатора е променена. Монтирани са също голям спойлер, аеродинамичен боди кит и оригинални джанти с оранжеви вложки.

Чували ли сте за Renault Talisman Shooting Break RS

Интериорът на Renault Talisman Shooting Break RS не е показан, но е известно, че той не е претърпял сериозни промени - там е сменена само декорацията на тапицерията. Това Renault Talisman е предвидено да бъде доста бързо. Прототипът е оборудван с 1.8-литров бензинов турбо двигател с мощност 300 к.с., който е заимстван от Renault Megane RS и Alpine A110.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    21 3 Отговор
    Перфектен
  • 2 Фуего

    9 5 Отговор
    Щом в Шенген имат специални ленти за Рено на магистралата, защо да не пуснат комби RS?
  • 3 Доста готина

    8 1 Отговор
    Единствена визуална слабост са старите стопове, които ползваха в Талисман и Меган преди фейслифта, с по-новата версия направо заспива
  • 4 Май от

    6 2 Отговор
    Мерцедес са понатиснали за това, което е отбелязано в статията? Конкурент на по-ниска цена със същата карантия
  • 5 гост

    13 1 Отговор
    Франсетата правят много извратени коли от вереме на време! Само като се сетя за Clio V6 и ми става готино.