Last news in Fakti

14 Декември, 2020 16:30 6 478 12

Кои са колите, най-подходящи за малки деца

  • автомобили-
  • детски столчета
Кои са колите, най-подходящи за малки деца - 1
Снимка: Shutterstock

Не всички автомобили са направени еднакви, особено когато става въпрос за удобството в салона и още повече, когато сте семейни с деца. Изборът на кола, когато станете родител, не е толкова просто нещо, като да махнете за сбогом на спортния си кабриолет и да скочите в в първия срещнат миниван. Нов доклад, публикуван от cars.com подчертава най-подходящите автомобили за детски столчета.

Списъкът включва най-добрите нови превозни средства и по-конкретно най-удобните за използване и монтаж на детски столчета. От 80 тествани автомобила, всички изброени по-долу дават достатъчно място за инсталиране на столче за кола и лесен за достъп до седалката, на която се инсталира столчето. Тазгодишният списък включва 12 превозни средства, които печелят оценка „А“. Ето и кои са те.

Hyundai Santa Fe
Jaguar I-Pace
Volvo V60
Toyota Camry
Subaru Forester
Volkswagen Tiguan
Toyota RAV4
Nissan Murano
Nissan Maxima
Volkswagen Atlas
BMW X7
Toyota 4Runner


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горски

    25 19 Отговор
    Е точно Субару Форестър ... - Видяхме колко е надеждно, особено с Милен Цветков. - Аре нема нужда!

    Коментиран от #8

  • 2 БАЙ Х@Й

    27 4 Отговор
    Какво значение има каква е колата, когато тати или мама вози малчугана между себе си и волана ! Не казвайте , че не сте виждали такива безОТГОВОРНИ родители!
  • 3 Пацо

    6 29 Отговор
    БМВ, Ауди и Мерцедес . Всичко останало е след тях. Там нещата са решени отдавна. Едно натискане с ръката и детското столче изкача . Не един а два броя. Колани и място и всичко. Едно натискане с ръка и всичко се прибира. Не ми трябва това слагам падащите седалки и седана става комби. Дебели врати , дебела ламарина в корите на вратите , всичко подсилено. Камри я харесвам като кола но на тестовете за сигурност колата не се представя добре сравнена с пета серия на БМВ ,което за мен беше изненада.
  • 4 ???

    16 1 Отговор
    Детското столче се монтира и след няколко години, когато не е повече необходимо се демонтира.Какво значение има колко по-лесно или трудно става?
  • 5 един от стадото

    10 2 Отговор
    Абрамс, Т90, Меркава. Друго не става даже за големи хора
  • 6 me be re

    6 2 Отговор
    VW SHARAN FAMILY, сте пропуснали. Там столчетата са вградени в седалките.
  • 7 фффф

    7 2 Отговор
    Opel Meriva - обратните врати са дъ бест за монтаж на столче а и на самото бебе в него. освен това няма нужда да заключвате задните врати - те сами се заключват срещу детска намеса при 10 км/ч
  • 8 help

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Горски":

    със 100км/ч отзад си се справи повече от добре спрямо повечето автомобили. А там проблема беше вътрешни разкъсвания и травми (а не смачкан пътник) и за това няма с какво да ти помогне колата :(
  • 9 сектант

    3 4 Отговор
    само не ми пробутвайте нисани - Дачия Дъстър е в пъти по-добре и по возия и качество и цена
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 abc

    0 0 Отговор
    Отговор на гатанката> Детска количка
  • 12 Потник

    0 0 Отговор
    До "Горския
    Бате,много си тъп!
    Помоли се на Господ Бог да ни пази!!!
    Защото той е надеждата!