Last news in Fakti

6 Юли, 2021 16:13 11 966 39

Honda Civic Type R се разцепи на две след катастрофа, като по чудо няма пострадали (ВИДЕО)

  • honda-
  • type r-
  • civic

Инцидентът се е случил в Денвър след засичане от друг водач

Honda Civic Type R се разцепи на две след катастрофа, като по чудо няма пострадали (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Инцидент който по чудо завърши без тежко пострадали и жертви, бързо набира популярност в интернет. Синя Honda Civic Type R бе буквално разцепена на две след катастрофа на кръстовище.

Според информация от местни медии, хечбекът е преминавал през кръстовище, а водачът на друг автомобил, който може да видите на кадрите, засича и блъска странично Honda-та, която се завърта и се удря в близък стълб на тротоара.

Като по чудо инцидентът се разминава без тежко пострадали, а возещите се на предните две седалки хора се отървават само с минимални наранявания и уплаха. При автомобила нещата не стоят по точно същия начин и както може да видите щетите са непоправими.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай личко

    45 2 Отговор
    Новите коли от хартия ги правят вече .
  • 2 Hellish

    57 68 Отговор
    Единственото хубаво в една японска кола е двигателят (ако е бензинов) всичко друго е пълна скръб. Евтини материали, тънки гниещи ламарини, ниско зле возещо окачване.
    Европейските автомобили са истината. Няма да споменавам марки, там е до личен избор. Но и Немски и Френски та дори и Италиански (рядко) са по-добри.
    Проблема, при много хора каращи японки е, че са се качили от Москвича на японката преди години решили са, че е невероятна и вече са на трета японка.
    Културният шок е при качване в същото поколение Мерцедес или БМВ.
    Помня приятел преди време приятел с Корола 2001-ва който се качи в Е34-ката ми 89-та.Ъъъ, имаш климатроник, да брат, двузонов и погрев на седалките имам и лупи на фаровете имам. И по-добре на пътя стоя и звука ми е по добър и возията е по-добра и ръжди нямам за разлика от теб. Просторно е нали? Ми ми...... Винаги са - ми ми..... Така е, като се качиш от тва дет се прави на ишлеме в премиум марката. С Мерцедеса е същото. Слизаки от кола с гаден японски автомат Айсин и усещайки включването на мерцедесовата кутия. Ъъъъъъъ твойта що не се усеща как включва. Ми щото мойта кутия е 200 кила а твоята 40 пич, затва.
    Давайте минуси оризови поклонници. Истината е, че освен мотори японците нищи не могат да правят (моторите на БМВ и Дукати са по добри)

    Коментиран от #4, #10, #13, #16, #17, #22, #34

  • 3 Пилот на Ферари

    31 2 Отговор
    То пластмаса да беше , пак нямаше да се скъса на две. Тия от тенекия за кюнци ли ги правят ? Как издържат краштестовете ?

    Коментиран от #7

  • 4 евала

    17 19 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    от много време следя коментарите и най-после един свестен да си защити тезата качествено !!! повечето ракиджий тук пишат за бмв и мерцедес без никога да са се качвали обаче ги мразят щото са по-хубави от техните хонди още веднъж браво за коментара !!!

    Коментиран от #36

  • 5 Кочо

    33 0 Отговор
    Проблемът с разцепването беше отстранен след последния софтуерен ъпдейт.
  • 6 незнайко

    17 1 Отговор
    Тази кола е събирана от една предница и здрава задница ! Резултата е налице . Това често го правят в САЩ и не само там.
  • 7 Hellish

    25 18 Отговор

    До коментар #3 от "Пилот на Ферари":

    Не знам брат, но личен опит. Преди години реших, че ми трябва комби 4х4. Естественият и логичен избор би трябвало да е Субару. Отиваме да гледаме. Сигурно огледах 20-30 Легаси и Импреза. Отгоре светулки, поглеждаш отдолу всичко леш, ръждиви мостове, дъно, калниците отвътре, окачване абе ужас.
    Няколко приятелчета са така с японки еми, появяват им се ръжди високо по средата на вратите, бомбетата им почват да гният. После опел гниели. Опел с мед да ги намажеш, ръждясат им веждите и другото не мръдва. Стоя с пасата на братовчедчето на един канал, спира познат с японски автомобил, няма значение какъв. Аз знам и чопля, има ли ръжди бе. Те всички коли имат. Викам, на канала е Пасата, 90-та година е, слез отдолу не е мой, но ако намериш една точка ще ти го подаря и ще си го платя. Ааа, сериозен ли си, викам влизай. Влизай ама Пасат B3 от Италия с ръжда, успех. Излезе като препикано мушкато. И поне да бяха икономични. 1.3 Сивик гори колкото 6 цилиндрова бавария ако го гониш. И това с вървенето при тях е малко мит. Че бръмчат бръмчат, ама аз бърза японка не съм виждал. На едни и същи коне падат а са по-леки от всичко. Кенефи

    Коментиран от #28, #29, #39

  • 8 бай Георги

    22 6 Отговор
    Оригами- японко изкуство за правене на модели от хартия.

    Коментиран от #9

  • 9 Hellish

    12 8 Отговор

    До коментар #8 от "бай Георги":

    Кендзо- японско изкуство за правене на автомобили
  • 10 Антон

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Не им сипвай така, не ги дави в собствената им помия ,помилвай ги.

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Нисан4ооо

    9 2 Отговор
    Нисаните дизел 2,2 преди 2006 са ток и жица. Нема проблем. За другите не знам и не отговарям.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дифорс

    34 1 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Аз за разлика от теб съм имал всякакви - 18 автомобила за последните 13 години. Най-чупливата кола ми бе БМВ Е46. Също така да обясняваш, че БМВ е с просторен интериор е просто смешно. От споменатата е46 като се качих на Пежо от среден клас с 3 години по-ново се почувствах страхотен късметлия, че съм се отървал от бавареца. Имал съм от всички френски марки, няколко Тойоти и няколко немски. Най-странното е, че от дойчетата бях най-доволен от Форд.

    Коментиран от #19

  • 14 XXX

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Антон":

    Няма милост!!! Истината си е истина!!!
  • 15 Коч

    9 0 Отговор
    Стълб и дърво не повтарят, какъвто и ще ламаринен ковчег да е.
  • 16 Голям Слон

    31 3 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    :-) Королата въобще не е в класа на Е34. Нямаше ли по онова време приятел с Акорд поне, или Кемри? Аз пък мога да ти сравня Е34 с ХМ. Ще останеш изненадан как всъщност в твоето Е34 няма нищо :-)))) Относно двигателите. Виждам не си карал 2.2 дизел на Хонда. Да, онзи който те сами си проектираха. Всичко е въпрос на вкус, възможност и най-вече потребност. Както обичам да казвам, важно е потребностите да са под възможностите, а не обратното :-) Автомобилите с най-добра возия са хидравличните Ситроени. Като собственик на три Мерцедеса и едно БМВ го заявявам смело и напълно отговорно. Откровено казано, и като надежност на сглобката често превъзхождат германците. Японски автомобили карах в щатите - там са религия! Много по-ценени от всякакви европейски и американски марки. Но темата е дълга. Исках само да кажа, че въобще не си прав. Почти за нищо.

    Коментиран от #20, #25

  • 17 Джуган

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Възможно е така да изглеждат нещата ако притежаваш само един автомобил 5-та ръка на половин милион километра. В зависимост от това дали се е случил добър или лош правиш изводи за цялата автомобилна индустрия. Като собственик на четири автомобила, два японски и два германски те уверявам че и двата вида си имат преимущества и недостатъци. Японските ги ползвам за работа, непретенциозни, надеждни, винаги готови, независимо дали отивам до магазина или тръгвам на 3000 км път, как един път не светна лампичка на таблото или да ми дават грешки за щяло и нещяло? Германските изискват повече внимание и грижи, по скъпа и сложна подръжка (с оргинални а не турски и китайски части), понякога и някое ремонтче, но пък кефят повече с усещане за лукс, ексклузивност, бързина, рев на двигателя, а и жените и децата се впечатляват повече от Порше отколкото от Лексус, хи хи хи
  • 18 Посетител

    1 0 Отговор
    Гледам клипа и не вярвам на очите си! Още повече че се е случило в Щатите! Обикновено подобен проблем има с вноса на коли от Япония в Далечния Изток. Заради високите митнически такси, колите втора употреба се нарязват на части и под предлог внос на скрап се вкарват в Русия, "събират" се наново и се предлагат по автоборсите: "Баба японка, карала само до хипермаркета и обратно." (Познато, нали?). Резултата е видим горе - едно засичане и японката е цъфнала! Тия пак са оцелели!
  • 19 Hellish

    5 6 Отговор

    До коментар #13 от "Дифорс":

    Чакай сега, аз съм по-скромен в момента карам 15-ти автомобил. И аз съм имал всичко. Най-нечупещ се оказа един Фиат Типо, това нищо не означава. За Е46 не мога да коментирам аз имам Е34, вярвай ми вътре е много просторно. От френските съм имал Ксантия на хидравлично окачване, еми няма японски, няма немски, нищо не вози като хидравличния Ситроен. Вярвай ми не съм фанатик да карам само една и съща марка. От Японските съм карал последната Мазда 323, Паджеро и в момента приятелката ми е с Йарис. Но съм се сблъсквал с доста представители на марката, и висок и нисък клас, всички имаме познати с най-различни автомобили и виждаме как се държат и кал стареят в ръцете им. Японките гният и са, с най най-евтината пластмаса. Не можеш да ме убедиш в противното. Натисни един Опел по вратата и една Хонда и ще видиш как в Хондата ти потъва пръста. Евро колите са най-качествени. Това, че някой се е сблъскал с кола 15-та употреба която не е поглеждана е отделен въпрос. Факт е обаче, че в един и същ клас една и съща година ако сравниш една Мазда с един Фолксваген (мразе Фолксваген) вагена ще я пръсне на всичко. Имат хубави бензини, това го казах и в първият си пост. Биват, но пък не носят на газ. Немците имат вечни мотори, Дизелите на Мерцедес от 80 до средата на 90-те, бензините на БМВ до около 2000-та. Дизела на БМВ от 97-2005 М57. На Пежо-Ситроен дизела 1.9td. TDI-то на VW. 5 цилиндровите двигатели на Волво и бензин и дизел. Изброявам ти милионници. Японците и преди и се

    Коментиран от #21

  • 20 Hellish

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Голям Слон":

    За ХМ-а си на 200% прав 😁
  • 21 Голям Слон

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "Hellish":

    Баща ми кара хонда CR-V, която му купих нова от щатите. Мой първи братовчед кара 7-а генерация Сивик купе. Пак от там. Едната кола е гаражна, другата е уличница. Почти няма разлика в състоянието на ламарината. Ще те изненадам: ръжди няма! На CR-V-то има една точка на задна дясна врата отвътре. Така си и стои от 10 години. Колите са внесени 2008-а година. Т.е., 13 години в български условия. Мнението за ламарините тук се гради на база внос от Англия, Австрия и Германия. Италианските хонди нямат този проблем с ръждите. Мерцедес също много гние :-) Тия се нареждат веднага след Опел. Но пак всичко е твърде индивидуално. Зависи най-вече от държавата, откъдето е внесена колата.
  • 22 иво

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Друже, това твоето звучи точно като мнение на квартален "разбирач" Само си виж сравнението Корола и 5-та серия.Защо да не сравним 5 тата серия с един Лексус, та да видим кое как гние и как се разваля. Сменил съм доста коли - немски , френски и японски> Италиянските не ги коментриам, там дефиницията автомобил е извращение. Та,сега имам сивик 9-а генерация и не бих го сменил за аналогична коя да е немска барака. Да говориш за гниещи ламарини беше модерно преди 15 години. Сега при прехвалените немци май всичко е ПВЦ. И май не се сещам за кола под 40К лева, на която пластмасите да се чувстват като кадифе...Айде ,със здраве...
  • 23 6A13TT

    10 2 Отговор
    Да, склонен съм да се съглася, че японките гният повече, отколкото трябва. Малко е тъжно да изхвърляш кола, която всичко й работи перфектно, но заради ръждата вече е опасна за каране. Но, ако се внесе от топла държава и веднага се направи антикорозионна обработка, проблемът се отлага за много дълго време.
    И недостатъците спрямо европейските кенефи свършват до тук. Японските автомобили са безкрайно по-добре измислени, всичко е сметнато по-добре, обмислено, преди да бъде направено. Което резултира в един много важен фактор, особено за нашите географски ширини - ремонтопригодността на един японски автомобил е на много по-високо ниво. Дори да има някои странни неща, никога няма да видиш някви шокиращи безумия от сорта на ангренажния механизъм да ти е от страната на скоростната кутия.
  • 24 Знайко

    6 1 Отговор
    Toвa нe може да е истина, това е фaлшивa нoвинa. Предполагам са дoшли пoжaрникaритe и ca рaзрязaли кoлaтa зa дa извдят хoрaтa. А някоя американска мисирка или случайно минаваща от там очевидка, е снимала разрязаната от пожарникарите кола. И ни лъже, че е от катастрофата. Кaктo бългaрcкитe миcирки oт жeнcки пoл, гoвoрят зa следи от cпирчeн път нa aвтoмoбили c АBS система. Която е задължителна в Европа от над 20 години. А по-страшното е, че не само мисирките говорят така. Страшното е, че така говорят "неграмотни" и необразовани милиционери, раззследащи пътни инциденти. Следи от спирачен път не остават при „по-новите“ автомобили с ABS до 20 годишна възраст.
  • 25 Знайко

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Голям Слон":

    Говоря от опит. Преди 8 години голяма компания ходихме до Мелник. Случи се да се возя в двете посоки на различни автомобили. Едната беше стар Ситроен BX с хидравлика. Другата почти нова Мазда 6 2010г. с обикновенно окачване на пружини. Ситрена като возия беше много, ама много по-зле от Маздата. Може да не е било от възрастта, но едва ли. На Ситроена окачването беше забележимо по-твърдо и с по-малък ход от това на Маздата.

    Коментиран от #27, #33

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Hellish

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Знайко":

    Бъди сигурен, че окачването му не е било в ред. Сверите изпускат и колата става каруца. Трябва да се напълнят с азот и да им се сменят семерингите или да се сменят сверите с нови. Не е скъпо. Моята Ксантия беше с 6 сфери по 60 кинта бройката 360 лева и забравяш за поне 10 години. Съезмеримо е със смяна на амортисьори. Ама пък нямаш пружини. След ситроена и БМВ-то и сега Мерцедеса ми се струват като каруци. Просто е друга система и е несравнимо. Иначе пък като шурне е пълен ужас. На мен ми изтърва спирачния кран и останах без хидравлика на волана, спирачки и окачването стана няма да ти казвам, танцьорка на ламбада. Но като работи е приказка. И можеш да минеш навсякъде. Пред работа я качвах на едно островче с 25-30 см бордюри и я пусках да легне, няколко пъти в началото седяха групичка от колеги да чакайки да видят как тази ниска кола ще слезе от там
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Голяма работа

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Hellish":

    Дo кoмeнтaр #3 oт "Пилoт нa Фeрaри":


    Нe знaм брaт, нo личeн oпит. Прeди гoдини рeших, чe ми трябвa кoмби 4х4. Ecтecтвeният и лoгичeн избoр би трябвaлo дa e Cубaру. Oтивaмe дa глeдaмe. Cигурнo oглeдaх 20-30 Лeгacи и Импрeзa. Oтгoрe cвeтулки, пoглeждaш oтдoлу вcичкo лeш, ръждиви мocтoвe, дънo, кaлницитe oтвътрe, oкaчвaнe aбe ужac.

    Ти четеш ли се какви ги пишеш!
    Г-н плюещ японските коли тръгнал да си търси японска кола.
    Естественият и логичен избор е, че и любимите ти немци имат комбита що се вреш там където плюеш.Купи си онзи пасат дето нямал точка ръжда.Що не го купи тоз таласъм немски? Къде ги видя тези 20-30 Субару комби в нета ли? Може би си обиколил цялата България.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 един

    3 0 Отговор
    ТОВА Е ПЛАТЕНА АНТИРЕКЛАМА НА ХОНДА! колата е разрязана на две след инцидента за да я отделят от другата, иначе е била само смачкана.
  • 32 Грую

    0 0 Отговор
    Още по-голяма реклама на хонда щеше да е, ако предницата беше останала в движение и се беше прибрала на собствен ход! Което по принцип не е невъзможно при предно предаване и здрав двигател!
  • 33 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Знайко":

    А ВХ в определени случаи вози дори по-добре от ХМ. Искам да кажа, че най-вероятно собственикът е бил мърляч. Има една или повече изпуснали сфери. Обикновено 90% от собствениците ги допълват с масло и азон. А някои купуват чисто нови. Защото на практика те са си консуматив. Изправен ВХ откъм откачване няма никаква база за сравнение със цитирания от теб скейтборд. Хайде, сеялка...
  • 34 Любопитен

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Абе батка какви климатроници па и двузонови, лупи, подгреви в Е34 сънуваш бе?89-та в BMW не са чували, за такива работи.Нещо си изчаткал.

    Коментиран от #38

  • 35 Бочко

    2 1 Отговор
    Скъсахте се да коментирате новите коли, слабите ламарини и т.н., но май не сте виждали разцепени на две жигули или други стари автомобили. При високата скорост ударите в стълбове или дървета са зловещи, чист късмет за пътуващите тук. Викайте "Пази Боже" и не хейтвайте толкова колите...
  • 36 Вито Андолини

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "евала":

    Имам CLS имам и Сивик от 2003-та. Обаче не слизам от Сивика вече 5 години. Освен масла и накладки, сменил съм само гърнето, защото се скъсаха гумените носещи тампони и беше изгнила леко тръбата и се скъса от клатенето. Супер евтина поддръжка и безпроблемна експоатация. При Мерцедеса нещата са на отсрещния бряг. Тази кола е измислена за разоряване на хората. И не ми говори за това, че нямам пари да я обслужвам, защото пари имам, но не ми се дават на вятъра за да могат автосервизите да не могат да си преброят оборотите...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Случаен

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Любопитен":

    Има, това че ти не искаш да повярваш нищо не значи.
  • 39 Surfer

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Hellish":

    Пич, моля те задръж си глупавите изказвания за себе си, не се излагай. На никой не му пука какво харесваш ти, но да ми говориш как само европейците правели коли, а японците не можели е меко казано нелепо. Сравненията ти са тотално неуместни, поглед върху друг пазар освен българския изобщо имал ли си? Мисля, че май ти си се качил от Москвич на БМВ с климатик и си си казал уау. А за този коментар, че не си виждал бърза японка, просто не знам заслужава ли си да казвам каквото и да е. Логично е в селото ти пълно с пасати от 90та да няма бързи японки, или и ти както и много други си мислиш, че на хонда двигателите приключват с 1.4. Трагедия.