Last news in Fakti

28 Юли, 2021 12:15 4 512 19

Chevrolet Camaro става електрически седан с четири врати?

  • chevrolet-
  • camaro

Традиционното купе ще се произвежда до 2024 година

Chevrolet Camaro става електрически седан с четири врати? - 1
Снимки: Chevrolet

Слухове според които следващият Chevrolet Camaro ще се превърне в електрически седан с четири врати започнаха да се разпространяват все по-бързо в интернет. Според Automotive News настоящия модел ще бъде произвеждан до 2024 година, макар да не се знае кога електрическата версия ще влезе в производство.

Chevrolet Camaro става електрически седан с четири врати?

Макар все още новината да не е потвърдена официално от General Motors, то предишни слухове също разкриват подобна информация. Ако това се окаже вярно, то дългогодишният модел, който сме свикнали да виждаме с V8 под капака ще се превърне в седан с електрическо задвижване.

Chevrolet Camaro става електрически седан с четири врати?

За никого не е тайна, че от Ford направиха подобно преминаване към електрическите модели с Mustang Mach-E, но към момента от компанията предлагат и двата автомобила в своята гама, какъвто най-вероятно няма да е случаят с Camaro и неговия електрически наследник.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    21 1 Отговор
    Смях в залата!!!

    Коментиран от #12

  • 2 Гост

    17 4 Отговор
    И ще бъде всичко друго, само не и Камаро.

    Коментиран от #5, #17

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Behemoth

    4 17 Отговор
    Тока му е майката....тия с нафтата живеят в 19 век....сигурно вярват и в непорочното зачатие на еврейската пар.ясница...
  • 5 Прав си ама наполовина

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    За такива дядовци като нас няма да е camaro, но за младоците ще продължи да е символ на бърз автомобил. За съжаление традициите вече не са това което бяха. И това не е само при автомобилите. Какво стана с пишещите машини, факсовете, видеокасетите, стационарните телефони, фотоапаратите... Вече не са това, което бяха за добро или зло.

    Коментиран от #7, #8, #16

  • 6 DrivingPleasure

    10 1 Отговор
    Ще се произвеждат коли само за гейьове и за такива с кастрирани търкала.
  • 7 Хайл

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Прав си ама наполовина":

    Младоците да не мислиш че могат да си позволят не само камаро а 97% от спортните коли,има и изключения.обърни внимание кой кара такива коли-от 40+години,а туй електрическо "камаро" камаро ли е-само по емблема.а за старата техника-грамофоните пак излизат на мода заради страхотния звук,дори плочи видях от 50 лв.един диск е стотинки

    Коментиран от #9

  • 8 DrivingPleasure

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Прав си ама наполовина":

    Тия младите си мислят, че са фанали бога за рога и са изключително арогантни. Само че ни си поправяхме колилте и даже се справяме и със съвременните, докато единственото, които могат е да се качат и да натиснат 2 педала, даже не 3 щото има става прекалено сложно за умствения капацитет да боравят с 3.
    Работата е там, че пишещите машини факсовете и т. н. никой не ги е забранявал, бяха изместени на пазарен принцип от по-добър продукт. Ел кочината е абсолютно безсмислена от екологична гледна точка, още повече от шофьорска гледна точка, а също и от потребителска - само че се налага с огън и меч.
    Та тия младите да ходят да правят като вятъра, ако могат въобще, щото проучвания показват, че и това не правят а седят залепени за инстаграм профилите си зяпайки някой "инфлуенсър" с какво ще им промия пилешкия мозък...

    Коментиран от #11

  • 9 DrivingPleasure

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хайл":

    Остави звука на плочите, и че една висок клас грамофонна уредба е 5 цифрена сума - най обикновено CD вземи и го чуй как свири и какъв е зука на МП3-ките и другите "дигитални" формати.
    Новото не винаги е по-добро. Поне в половината от случаите новото е ново за да може обикновения лихонь да си похарчи малкото трудно спечелени пари и те да влезат в джобчето на ония 1% тарикати, които държат света...

    Коментиран от #10

  • 10 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "DrivingPleasure":

    Аз за това дадох примера точно с грамофона и плочите👍👍👍
  • 11 Хайл

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "DrivingPleasure":

    Ако им кажеш за двойно амбриране,междинна газ кога се дава ще те гледат умно,да не споменавам за прекъсвач-токоразпределителя какво има вътре че ще изпаднат в див ужас
  • 12 Jacques Yves Moineau

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Не отива на добре света.....
  • 13 НАБОР 1967

    3 1 Отговор
    ....ДА АМА ТИЯ КОМЕНТАРИ ГИ ПИШЕШ НА ТАБЛЕТА И,ТЕЛЕФОНА💻 И ВЕДНАГА ВСЕКИ ГИ ПРОЧИТА....ИНАЧЕ ПРЕДИ ПИСМО ПО ВЪЗДУШНА ПОЩА ИЛИ ТЕЛЕГРАМА С ДЕСТ СИМВОЛА☎💌📠ТЕ ТАКА И С КОЛИТЕ!

    Коментиран от #14

  • 14 DrivingPleasure

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "НАБОР 1967":

    ами не... пиша ги на компютър, не виждам причина да се кьоравя на 6 инча дисплей при наличието на 21 инчов монитор. Служебния ми телефон е "с копчета" щото "смарта" не издържа на напрежението и трябва да е включен в мрежата за зареждането, което го прави стационарен. Дори личния спарт го ползвам преобладаващо като телефон и рядко другите му функции.
    Прогреса не е лошо нещо, стига да се прави с плавна еволюция! С революциите обикновено си го набутваш ;)

    Коментиран от #15

  • 15 Милен

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "DrivingPleasure":

    Боже какви глупости си написал на горе, ама не ми се коментират, че имам кафе пауза и отивам да работя. А пък теб като те гледам май друга работа си нямаш. Смарт телефона хаби батерията от използването на интернет gps и някои други според теб безполезни неща. Също така има настройка да не ги използва и да го ползваш като обикновения ти gsm с копчетата и ще караш цяла седмица с батерията, та и повече. Айде със здраве
  • 16 Камен

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Прав си ама наполовина":

    Ами... Факсовете и днес са това което бяха. И пишещите машини и видеокасетките. Може да не се ползват вече, но като кажеш Факс знаеш какво е. Това което ги замества днес се нарича смартфон, а не пишеща машина или видеокасета. Така, че Камаро и Мустанг трябва да си останат Хот Купета с огромен бензинов двигател, дори и да останат в историята. Това новото чудо на ток, да си го кръщават както решат. Но да не богохулстват с автомобилните икони.
  • 17 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Прав си , ще е нещо мноооого по-добро ! Направо след десетина години ще се чудят как са могли преди това се се изтезават с тия кюмбета !!

    Коментиран от #18

  • 18 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Галине тук да видя някъде тесла???? След 10 г от тия електрокари ще има купища ОТРАВЯЩИ ПРИРОДАТА БАТЕРИИ...КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ТОГАВА КОКОШЧО
  • 19 Холи шит

    0 2 Отговор
    Това е толкова извратено,колкото Майк Тайсън да стане трансджендър.