Last news in Fakti

12 Август, 2021 17:32 2 180 3

Новият Nissan Z ще бъде представен на 17 август (ВИДЕО)

  • nissan z-
  • nissan-
  • z

Компанията подготвя за събитието с кратки клипове

Новият Nissan Z ще бъде представен на 17 август (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

След дълго чакане, ето че най-после дойде времето в което Nissan ще зарадва своите фенове по света и ще представи серийната версия на прототипа Z Proto, който бе показан през изминалата година. Официалното съобщение за това пристига от профила на марката в Instagram, който разкрива и дебютната дата.

Три видеа подсказват за събитие на 17 август, което по всичко личи, че ще ни направи свидетели на световната премиера на Nissan Z, съдейки по силуета който се вижда. Макар по-голямата част от автомобила да е скрита в тъмнината, то все пак можем да видим, че формите не се отличават много от тези на концепта, който видяхме през изминалата година.

Освен с интересна визия, новият Nissan ще се отличава и с мощен двигател. Най-вероятно под капака ще бъде монтиран 3.0-литров бензинов V6, който се очаква да генерира около 400 конски сили и максимален въртящ момент от 400 нютон метра. Задвижването ще е задно, а трансмисията ще бъде механична или автоматична в зависимост от предпочитанията на клиента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    4 0 Отговор
    Супер! С нетърпение го очаквам това! Тайно се надявам, че на 350Z ще падне цената!

    Коментиран от #2

  • 2 6A13TT

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "gost":

    Че тя е паднала отдавна. :) По-добре чакай 370Z

    Коментиран от #3

  • 3 gost

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "6A13TT":

    Абе, не съвсем. Искам 350Z , но фейсова. Надявам се ако не тази, догодина да ми излезе късмета.