Last news in Fakti

29 Септември, 2021 12:51 4 175 4

Кражбите на автомобили са се увеличили с 11.8 процента през 2020 година

  • кражба-
  • крадци-
  • кражба на коли-
  • фбр

Статистика на ФБР показва, че близо 800 хиляди коли са взети неправомерно

ФБР пусна ежегодната си статистика относно кражбите на автомобили в Америка, която показва, че през изминалата 2020 година те са се увеличили с 11.8%. Въпреки, че процентът на всички кражби е спаднал с малко над 8%, автомобилните апаши се грижат за това тяхната статистика да не поема в отрицателна посока с близо 800 хиляди откраднати автомобила.

Изследване на Националното бюро по застрахователна престъпност, показва, че най-често крадените модели от 2016 година разполагат с 14 до 20 еднакви части, които могат лесно да бъдат продадени на нищо неподозиращи купувачи.

Според статистиката на ФБР за последните години, данните от 2020 година са най-високи за последните 12 години. За сметка на това, полицаите са хванали над 67 хиляди крадци на автомобили на възраст между 10 и 65 или повече години.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меркантилност

    9 0 Отговор
    криза е, щом откраднаха рено колеос от представителството им директно дето не могат на никой да го продадат правете сметка
  • 2 user

    3 2 Отговор
    Скоро и у нас ще има отново увеличение на изчезналите автомобили! Стойте и гледайте!
  • 3 един от село

    3 2 Отговор
    Новите модели са все по-леси за крадене!
  • 4 антиСП

    2 1 Отговор
    Прашков къде си?! Дай свърши нещо поне, от кумова срама дето се вика.