Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 10:34 4 721 3

Как се преминава през този завой? (ВИДЕО)

  • рали-
  • завой
Как се преминава през този завой? (ВИДЕО) - 1

Моторният спорт е свят на високи технологии, непосилни скорости и добре дефинирани траектории. Въпреки това човешкият фактор винаги остава решаващ, защото именно той прави състезанието толкова вълнуващо. Дори не става въпрос за грешки и отклонения от пистата: често нюансите на преминаване на един завой решават изхода от битката за световната титла ...

Потвърждение за това е видеото, което ви показваме, от специален етап на едно европейско рали. Вижда се, че завоят е наистина труден: има остър ъгъл и рязка смяна на височината. Всъщност повърхността на пистата на това място има "фасет", моментално променящ нивото.

На клипчето се виждат различни автомобили - Ford, Audi, Mitsubishi, Hyundai - рали автомобили от различни марки от близкото минало или от бившите славни времена ... Пилотите също са в най-доброто си състояние, но ... преминават завоя по различни начини.

Кривата е толкова коварна, че опитът да се впише в нея по обичайния начин е сериозен експеримент, а освен това включва и риск от повреда на автомобила. Следователно се появява опция номер 2 - заобиколно решение ... А трети начин е демонстриран от последния герой от видеото, управляващ Suzuki. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    7 7 Отговор
    дачия дъстър може да мине така през този завой, за разлика от много премиум марки, които вече нямат истинска ръчна спирачка, а електронна
  • 2 Jeep

    2 1 Отговор
    Първия нaй ми хaреca.
  • 3 Хе хе

    1 1 Отговор
    Куа-тро-то.