Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 14:29 5 213 4

Alpina показа своя прочит на новата 8 Series

  • bmw-
  • alpina-
  • 8 series-
  • m8

B8 Gran Coupe дебютира с малки промени

Alpina показа своя прочит на новата 8 Series - 1

През изминалата седмица от BMW показаха фейслифта на 8 Series, който с малки промени ще се опита да задържи модела на пазара още поне няколко години, когато най-вероятно ще дойде и краят на неговия живот. Тунинг студиото за доработки Alpina, също актуализира предлаганите модели на базата на 8er и показа обновеното B8 Gran Coupe.

Alpina показа своя прочит на новата 8 Series

Подобно на визуалните промени при BMW, четиривратата версия, базирана на М850i е получила новите светещи „бъбреци“, ревизирани отвори на предната броня, както и промени в задната броня. Под капака продължава да работи 4.4-литровия осмак с непроменена мощност от 621 конски сили и 800 нютон метра.

Alpina показа своя прочит на новата 8 Series

Типичните за Alpina многоспицови джанти в размер от 20 и 21 цола също са налични, заедно със специален зелен и син цвят за екстериора. В интериора промените са единствено в по-големия дисплей на инфотеймънт системата, който вече достига 12.3 инча. От Alpina се хвалят и с ръчно направен волан от естествена кожа при всички коли.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    4 8 Отговор
    Това си заслужава, не е като старите които горат бензин, масло и вода-москвичи с хидравлика !!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 оня с коня

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    Кои "Стари" които горят Бензин,Масло и Вода" имаш предвид- от КОЯ ТОЧНО ГОДИНА ПРОИЗВЕДЕНИ?Щото моето БМВ-3 от 2004/204коня,200 хил. км/ гори 6,6л /100 както и да го настъпвам,а Масло и Антифриз НЕ БУТА.А колкото до Ръждата,та се изразява в една Точка колкото Главичка на Карфица на Предния капак.

    Коментиран от #3

  • 3 факт

    4 18 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    Сляби двигаталджии са бмвтата в тоя клас отстъпват на Мерцедес Лексъс американските Дженезис и Ауди по всичко.
  • 4 Боби

    1 0 Отговор
    До къде го докараха от Алпина ... увеличили размера на телевизора, предлагали зелена боя и скучни ретро джанти :)