Last news in Fakti

16 Март, 2022 11:09 3 372 15

Audi показа силуета на новото А6 комби

  • audi-
  • a6-
  • e-tron-
  • a6-etron-
  • avant-
  • комби

E-Tron Avant Concept ще дебютира съвсем скоро

Audi показа силуета на новото А6 комби - 1

През изминалата година от Audi показаха концепта на електрическото А6 в лифтбек стил, а сега от компанията загатнаха за появата на идентичен модел, но в комби конфигурация. Пръв поглед към Audi A6 Avant e-Tron Concept разкрива интересен дизайн, напомнящ повече на модерен Shooting brake, отколкото на класическо комби. Отделни кадри показват и липсата на огледала, заменени от камери, прагове с интересен дизайн, както и тънки LED светлини с интересни графики.

Audi показа силуета на новото А6 комби

Все още няма никаква официална информация за това кога ще видим електрическото комби в пълна светлина, но от Audi разкриват, че това ще е скоро. Стандартното А6 e-Tron бе показано на 19 април миналата година, така че няма да е изненада, ако и комбито дебютира около тази дата. Най-вероятно това ще се случи на 15 април, когато започва автомобилното изложение в Ню Йорк. Други източници пък твърдят, че комбито ще бъде показано още утре по време на годишната медийна конференция на марката.

Audi показа силуета на новото А6 комби

Съдейки по лифтбек версията, то комбито предполагаемо ще разчита на същата конфигурация за задвижване с мощност от 470 конски сили и задвижване на четирите колела, както и батерия от 100кВч. Тя трябва да осигури пробег от 700 километра с едно зареждане.

Audi показа силуета на новото А6 комби


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ситрошен

    2 6 Отговор
    А френските инженери изкараха нова серия инструменти на FACOM, за да смогнат с ремонтите на творенията си.
  • 2 Смех

    4 12 Отговор
    Тия от ауди още си въобрязяват че някой купува комбита.

    Коментиран от #3

  • 3 Луд

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Смех":

    Тези от Ауди наложиха луксозните комбита.Преди това комби беше синоним на нещо работническо или селско.Обаче още Ауди 80 извади красиво комби и от тогава натиснаха в тази посока,като А6 комби за много хора е по-красиво от седан.За RS комбината на Ауди не искам да споменавам защото там динамиката е като на Ферари или Порше само,че си в огромно ,комфортно комби с всички екстри ,а не в картинг като горе споменатите.

    Коментиран от #4, #6, #14

  • 4 Мхм

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Хубаво но с неизбежният даунсайзинг и появата на СУВ комбитата се обезмислиха явно в германия си ги карат но извън нямат никакво приложение

    Коментиран от #5, #7, #10

  • 5 Мне

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Взимат си ги хора които спортуват и ходят на ски и искат спортен автомобил ,който събира децата и багажа. Както се сещаш маркета за такива е малък, но все пак го има.
  • 6 Някой

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Айде бе, 80 и красиво комби, ти сам верваш ли си?

    Коментиран от #11, #12

  • 7 Някой

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Безсмислени са сувовете, събират колкото комби, а тежат 200кг отгоре и харчат много. Даже не са и по-проходими от да кажем нещо като Алроад.
  • 8 smeh

    1 4 Отговор
    Изчака ми се чакалото, докато навлезе електрификацията. Айде да пускат нормални коли на ток, че да можем директно да преценим става ли, или не става. 700км с едно зареждане изглеждат добре на хартия за малка страна като България. За цената и без да се споменава е ясно, че ще е солена, но на фона на спестените разходи по подръжка, гориво и данъци...сделката не изглежда зле.
  • 9 така е

    5 1 Отговор
    Няма нищо,като старото ще е. Навремето когато не се сменяха моделите 10-12 години и нямаше фейслифт,наистина новият модел изглеждаше нов.А и в техническо отношение имаше значителни положителни промени.Тогава най-големия производител -МБ имаше 4-5 модела. Повечето по 2,най-много 3.Някои, като Волво имаха 144 и 164 -един и същ модел с различни мотори.А тогава нямаше японски,корейски,китайски а даже и американски марки в Европа.
  • 10 Луд

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    СУВ нямат багажника.Какъв е смисъла от по-висок разход,по-скъпи гуми и накрая багажник като на Голф.Мерси.Комбито ми харесва повече.Имам 2 броя един за мен и един за жената.Имам колега с Хюндай Тоскан .Ами 4 раници в багажника и е пълен.Висок и удобен ,но като си с 2 деца трябва освен багажа да има поне 1 колело и една или две тротинетки.

    Коментиран от #13

  • 11 Играч

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Някой":

    Погледнато от 2022 година не е нищо особено, но 1995 година това комби беше най-бруталното и след това А4 комби продължи по този път.Ако си библиотека, че не съм прав погледни което и да е комби от това време и го сравни с Ауди и ще видиш.Препоръчвам ти да почнеш сравненията от Волво.
  • 12 Луд

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Някой":

    80-тката Б4 и до ден днешен си е красив автомобил и се оказа най-здравия от онова време, което го издига на пиедестал.
  • 13 Мхм

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Луд":

    Има багажник а и има падащи задни седалки а нампокривя има място за колела ски и тн.
  • 14 Палко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    В германия на AUDI RS му казват Porsche killer!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Лазаров М5така

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Палко":

    Порше убиец ама през криУ макарон! ;)