Last news in Fakti

31 Март, 2022 11:24 1 651 2

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • alpina-
  • b4

Тунинг компанията представи стилния модел с доработки

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати - 1

BMW 4 Series Gran Coupe е един от малкото модели на марката, който няма да получи обгрижване от M Performance дивизията на BMW. За сметка на това пък, тунинг компанията Alpina, която съвсем скоро ще стане собственост на BMW представи доработена версия в типично свой стил. Alpina B4 Gran Coupe е базирана на стандартната 4 Series с четири врати.

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати

Моделът е оборудван с 3.0-литровият бензинов двигател на BMW, който след доработки вече генерира 495 конски сили, което с 15 конски сили по-малко от това при М3/М4 Competition и с 15 конски сили повече от стандартните М3/М4. Трансмисията е автоматична с осем предавки, а въртящият момент се предава към четирите колела. Ускорението от 0 до 100км/ч отнема 3.7 секунди, а максималната скорост е 301км/ч.

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати

Освен промените под капака, от Alpina са се погрижили и за окачването, постигайки спортно поведение, без това да се отразява на комфорта при шофиране. Типичните за марката спойлери върху предната и задната броня и променени прагове присъстват и тук, както и 20-цолови джанти с тегло от 12 килограма.

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    5 1 Отговор
    Тая жалка фирмичка копае дъното
  • 2 Blackthorn

    4 0 Отговор
    Бегайте с тоя кочак бре! Това може да си го купи само някой сноб!