Last news in Fakti

2 Май, 2022 10:30 5 487 7

Как би изглеждал лек автомобил Range Rover? (ВИДЕО)

  • range rover-
  • лимузина-
  • премиум седан

Кросоувърите на британската марка придобиват все по-пътнически стил и може би е време да направят седан

Как би изглеждал лек автомобил Range Rover? (ВИДЕО) - 1

С течение на времето грубоватите форми на Range Rover-ите става все по-елегантен, като от марката вече наблягат основно на лукс и стил. Настоящият дизайн на Range Rover е далеч от офроуд емоциите и по дух, и на вид.

Погледнете новото поколение Range Rover и след това култовите автомобили от същата марка от края на XX век и ще разберете за какво иде реч. Както е тръгнало от марката могат да решат да пуснат и луксозна лимузина.

А как би изглеждал един премиум седан с марка Range Rover не показва дизайнерът на YouTube канала Theottle. Той взима за основа не Jaguar, както биха си помислили някои, а Rolls-Royce Ghost.

Как би изглеждал лек автомобил Range Rover? (ВИДЕО)

Дизайнерът вкарва в британския седан повечето характеристики от новия Range Rover - гладки повърхности, изчистени линии и брандирано "лице". Между другото, вратите на Rolls-Royce се отварят срещу движението, но в случая при седана Range Rover, задните врати са направени традиционни.

Задната част получава характерните тесни вертикални светлини, които стават черни при изключване и се сливат с лентата, преминаваща през багажника, в един п-образен елемент. И тъй като такава кола изобщо не е предназначена да се движи извън асфалта, името Road Rover е много по-подходящо за нея. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    5 7 Отговор
    Абе то и Ролса е грозен, но помпозен, а това май го бие. Само как ще стигнат лукса и качеството за да се набъркат в ексклузивния сегмент не ми е ясно.
  • 2 Ситрошен

    9 8 Отговор
    Като .. Rover прехвален , чуплив и боклучав. Инглезите и Франзелите автомобили не могат да правят.

    Коментиран от #7

  • 3 Display

    13 3 Отговор
    Добре че 95%е BMW, че ония островитяни освен г..обрък, друго не могат да правят.........те ако бяха стока, Господ нямаше да ги прати на остров.............
  • 4 както и да изглежда

    8 9 Отговор
    ЗА НИЩО НЕ СТАВА ....ТРОШЛЯК !!!
  • 5 сектант

    1 5 Отговор
    като нещо което не искам да ми е в гаража и да имах парите за него

    Коментиран от #6

  • 6 Така, така

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    Бих искал да паркирам количката си в твоето задно гаражче....
  • 7 Един

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ситрошен":

    Ти верно си "Строшен" както си се кръстил! От френския дизел по надежден няма! Там са царе, за возията няма да ти говоря. Провери сам! Колкото до ровърите само ще ти кажа, че имам и един паркетник "Фрилендър" ТД 4 взех го на 130км/истински/ сега е на 250 само масло едни биалетки, и вискомуфа...Не са трошливи,а капризни на обслужване! Не са "дуракоустойчиви"..