Last news in Fakti

2 Август, 2022 11:36 4 475 6

Шофьор на Honda CR-V показва как НЕ се бяга от полицията (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • полиция-
  • бягство
Шофьор на Honda CR-V показва как НЕ се бяга от полицията (ВИДЕО) - 1

Бягството от полицията с автомобил никога не е добра идея и това е особено вярно, ако не сте автомобилен състезател. Това обаче не попречи на този гений, който ще видите във видеото по-долу, да опита късмета си.

Въпреки че краткият клип, качен в Reddit, не дава много контекст, той показва как полицията преследва въпросната Honda CR-V . Докато патрулката го приближава, водачът на Honda-та се опитва да мине полу отдясно.

Това е странно решение, тъй като лявата лента изглежда широка и свободна и както можете да видите, CR-V-то успешно сменя лентите, но водачът прекалява с "навиването" на волан и блъска автомобила странично. Следва излизане на кросоувъра извън магистралата и неконтролируема "разходка" из тревните площи. Шофьорът пробива ограда, преди да се удари в насип, а след това и в сграда. Видеото свършва малко след това, когато полицията се приближава.

Инцидентът се е случил в Небраска и по сведения на полицията става дума за водач, който е обвинен в умишлено безразсъдно шофиране, управление на моторно превозно средство с цел да избегне арест, отказ на предварителен тест за алкохол и наркотици, като въпросното лице е с две предишни присъди. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 1 Отговор
    Благодаря Ви за "полезната" статия.
  • 2 Псевдоним

    2 0 Отговор
    Опита се да вземе преднина, увличайки полицаите между двете коли, но ме му се получи.
  • 3 Тралала

    3 1 Отговор
    Няма как да избяга от полицията с това, освен ако не са на колела.
  • 4 Иванчо Сериозния

    1 2 Отговор
    С тая хонда максимум за един варел масло да бяга.
  • 5 ЗИЛ

    3 6 Отговор
    Японски и корейски коли в САЩ, карат социално слаби и изостанали хора живеещи на държавни помощи.
  • 6 Нормално. Типичен хондаджия

    0 0 Отговор
    Нормално. Типичен хондаджия