Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 13:00 2 433 7

Audi RS3 се пробва на „лосовия тест“ (ВИДЕО)

  • audi-
  • a3-
  • rs3-
  • лосов тест

Колата се справи под средното за изпитанието

Audi RS3 се пробва на „лосовия тест“ (ВИДЕО) - 1

Най-наточената версия на компактното Audi A3 се пробва в „лосовия тест“ на колегите ни от испанското издание km77. Хотхеча, който би трябвало без проблем да се справи с изпитанието благодарение на преработеното си окачване и завиване, всъщност отбеляза резултати под средното за теста, постигайки максимална скорост от 75км/ч, без да гътне нито един конус.

Тестовия шофьор отбелязва, че колата се чувства изключително контролирана и предвидлива, но просто не може да премине изпитанието с по-висока скорост, без да гътне поне е дин или два конуса. Със скоростта си под 77км/ч, RS3 влиза в класацията под средното ниво, макар някои да оспорват тези резултати.

При слалома нещата стоят много по-добре и колата се нарежда на второ място, точно след Polestar 1 с време от 23.1 секунди. По време на теста колата оборудвана с гуми Pirelli PZero с по-широка стъпка отпред за по-добър контрол. Под капака пък работи 2.5-литров петак с 400 конски сили, който задвижва и четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Сектант🤠

    10 11 Отговор
    А има ли луди да потрошат една торба с пари за това недоразумение Алуди
  • 2 Мисирки сър

    15 0 Отговор
    "Тестовия шофьор отбелязва, че колата се чувства изключително контролирана и ПРЕДВИДЛИВА, но просто не може да премине изпитанието с по-висока скорост, без да ГЪТНЕ поне Е ДИН или два конуса."


    Превод в ефир:

    Предвидлива - предвидима
    Гътне - бутне
    Е дин - един
  • 3 Тук и аз съм безпомощен

    7 0 Отговор
    "би трябвало без проблем да се справи с изпитанието благодарение на ПРЕРАБОТЕНОТО си окачване и ЗАВИВАНЕ"

    Какво ли трябва да значи "преработено завиване"?
  • 4 Дфен

    7 3 Отговор
    По зле и от дачия
  • 5 горски

    5 1 Отговор
    Има една стара мазда XEDOS 9 .Тя е отличник на лосовия тест,понеже е със задни завиващи колела,както и всички със тази с-ма.Там няма нужда колата да се накланя зверски,за да вземе завой.
  • 6 ......

    2 2 Отговор
    зелено голфче. стига се мъчихте да правите неща, които е видно 30 години вече, че не можете.
  • 7 Фенче

    1 1 Отговор
    М2-ката (стария модел) на 78км/ч го взема като по релси, лека нощ деца... След 2-3 модела може и да ги научите да завиват тия бързи голфове.