Last news in Fakti

15 Декември, 2022 10:46 1 062 2

Следващото BMW X3M ще бъде само на ток

  • bmw-
  • x3-
  • x3m-
  • x4-
  • x4m

Очаква се то да бъде по-мощно от настоящия модел

Следващото BMW X3M ще бъде само на ток - 1

BMW вече тества новото поколение на своя кросоувър Х3, макар да се очаква той да дебютира едва през 2025 година. Прототипите, които до момента бяха засичани от фотографи обещават да видим еволюционен дизайн, макар и базиран на същата CLAR платформа както до момента.

Очаква се горе-долу по същото време да видим и наточената М версия на модела, която за разлика от стандартния кросоувър ще се предлага само и единствено на ток. Такива са твърденията на BMWBLOG, които се позовават на свои източници в ръководството на германската марка. Очаква се компанията да се сбогува с редовия шестак, който в момента задвижва Х3 и Х4 М и да заложи на електромотори с дори по-висока мощност.

Вероятно спортният кросоувър ще бъде базиран на новата Neue Klasse архитектура, която ще видим през 2025 година. Не е ясно дали новият модел ще запази настоящото означение или ще се приближи към своя събрат iX3 и ще добави M в края на името си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милиционер

    3 2 Отговор
    все по-грозни и все по-грозни !!! ех, къде са онези красавци от 80-те и 90-те .......
  • 2 В тока е истината

    1 2 Отговор
    китайците от BYD и NIO ще им счупят главите с качество и цена.