Last news in Fakti

19 Декември, 2022 13:57 1 855 1

Новата Kia Niro се оказа изключително стабилна (ВИДЕО)

  • kia-
  • niro-
  • лосов тест-
  • стабилна

Кросоувърът покри с лекота предизвикателството със скорост от 81км/ч

Новата Kia Niro се оказа изключително стабилна (ВИДЕО) - 1

Kia Niro е поредния автомобил, който бе подложен на предизвикателството наречено „лосов тест“ в което испанските ни колеги от KM77, имат за цел да разберат колко точно стабилни са популярните нови коли на пазара. Кросоувърът, който се предлага като класически хибрид, plug-in хибрид и изцяло на ток изненада положително с изключително висок резултат.

При теста е използвана класическата хибридна версия с 1.6-литров бензинов двигател под капака, работещ съвместно с автоматична трансмисия с двоен съединител и шест предавки. Мощността е 139 конски сили, а въртящият момент от 265 нютон метра се предава към предните колела.

Изненадващо вероятно дори и за изпитателите, корейският кросоувър покри изпитанието с максимална скорост от 81км/ч. По време на теста шофьорът споменава, че колата е изключително предвидима и се чувства много стабилна при смяна на посоките. По време на теста са използвани гуми Continental PremiumContact6 с размери 225/45/18.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самата стабилност

    7 4 Отговор
    като гледам как забива муцуната аха да остави страничните пласмасерии