Last news in Fakti

5 Януари, 2023 16:21 5 155 4

11-те коли, от които собствениците им зад Океана са най-доволни

  • автомобили-
  • класация-
  • доволни клиенти
11-те коли, от които собствениците им зад Океана са най-доволни - 1

Американското издание Consumer Reports, след като анкетира огромен брой шофьори, посочи 10 автомобила, от които техните собственици са най-доволни. На първо място е Chevrolet Corvette.

Според проучването в САЩ 94% от собствениците на Chevrolet Corvette са готови да купят отново същия модел (при условие, че е нов).

На второ място е класирано емблематичното Porsche 911. В момента 90% от собствениците му са готови да закупят същия модел. И това въпреки факта, че Porsche 911 е много скъпо (цената му започва от $106 100 в САЩ).

5 автомобила заемат четвъртото място. Това са Rivian R1T, Ford Maverick Hybrid, Hyundai IONIQ 5, Polestar 2 и Subaru BRZ/Toyota 86. 88% от настоящите собственици на тези автомобили са съгласни да закупят отново тези модели.

11-те коли, от които собствениците им зад Океана са най-доволни

87% от собствениците на Kia Telluride също са на мнение, че биха си купили отново този пълноразмерен кросоувър. Същата цифра е и сред собствениците на кросоувъра Toyota RAV4 Prime.

ТОП 10 на автомобилите, от които собствениците им са най-доволни, допълват Mazda MX-5 Miata и Dodge Challenger. 86% от собствениците им искат да закупят отново тези модели. Както можете да видите, този рейтинг е доминиран от спортни автомобили. Това обаче не ни изненада.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да изгоним харвардския налъм и

    23 11 Отговор
    ококорената джапанка, каскета сандал и другите 240 фусти който искат да ни набутат € и да вземата последните сили на българина.Не на Еврото!!! Вижте какво става в Хърватия!Точно тези по-горе ще станат още по-богати а вие още по-бедни!Чака ни 🌩️💨🔥 ако допуснем еврото тук.

    Коментиран от #2

  • 2 И какво

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Да изгоним харвардския налъм и":

    става в Хърватия???
    Хърватите нямат стигане…стига лъжи!!!
    Имам лични контакти и колеги там-бях командировка преди месец…. можем само да мечтаем да ги доближим!!!
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Тесла защо липсва?
  • 4 бай Даньо

    7 0 Отговор
    Шевролет Корвет е велика кола, ферарито на американския реднек. Шегата настрана Корвет е най близкото нещо като возия и перформънс до Ферари което може да се купи за под $100 хилки . Макар че по скъпите модификации стигат до цените на Фераритата абе всяко нещо си заслужава цената.