Last news in Fakti

16 Януари, 2023 10:26 2 304 4

Направиха кола за млади майки

  • arcfox-
  • kaola-
  • майки-
  • бебета-
  • кола

"Умните“ системи на автомобила реагират на поведението на детето

Направиха кола за млади майки - 1

Марката за електрически автомобили Arcfox представи модел, насочен към родителите на малки деца. В него вътрешната архитектура и бордовите системи са проектирани с оглед на нуждите на детето.

Направиха кола за млади майки

Електрическият компактен ван Arcfox Kaola има салон и мултимедийна система, специално проектирани за удобството на малко дете и неговите родители. Освен това в купето има сгъваема маса за повиване и ниша за подгряване на бутилки, както и големи въздушни завеси.

Направиха кола за млади майки

Любопитно е още, че материалите за вътрешната облицовка са избрани, като се взима предвид фактът, че едно дете може да ги гризе - или с други думи те са безопасни. Климатикът пък има антивирусен режим.

Направиха кола за млади майки

Но най-интересното е, че „умните“ системи на автомобила реагират на поведението на детето. Ако то заспи, музиката и осветлението се заглушават, а климатичната система превключва на специален режим. Ако плаче, мултимедията включва успокояващи мелодии. Също така детското столче може да сигнализира, че е време за смяна на пелената.

Направиха кола за млади майки

Освен това мултимедията ще предупреждава за планирани медицински прегледи и ваксинации. Колата за майки има и доста повече възможности за трансформиране на интериора от другите подобни автомобили тип миниван. Останалите спецификации, както и цената на китайската кола Arcfox Kaola ще бъдат обявени скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    10 0 Отговор
    Тя тая кола искабебета да има. Трябва и кола за правене на бебета преди това да направят.
  • 2 Дедо ви

    6 0 Отговор
    Докато не направят, и за млади баби ще си карам джипО!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.