Last news in Fakti

23 Януари, 2023 08:51 2 960 3

Фен реши сам да направи Tesla Roadster и вероятно ще е готов преди Мъск (ВИДЕО)

  • tesla-
  • roadster-
  • model 3-
  • cybertruck

Мъжът използва за донор Model 3

Фен реши сам да направи Tesla Roadster и вероятно ще е готов преди Мъск (ВИДЕО) - 1

През изминалата година Tesla най-после представи влекача Semi, който феновете на марката очакваха от няколко години, но пък все още няма и след от серийните версии на пикапа Cybertruck и спортното купе Roadster. Това определено не се харесва на някои фенове и по-нетърпеливите вече направиха свои версии на Cybertruck.

Един от тях на име Дейвид Андрейев вече приключи с този проект и започна нов с името Cyber Roadster. За разлика от предходния проект, който бе базиран на Toyota Prius, този път донорът е Tesla Model 3 Dual Motor. Мъжът развива проекта си постоянно и често качва клипове в YouTube, където се вижда и прогресът.

За момента той е преобразил и изцяло колата, като е срязал тавана, задницата и е преобразил изцяло предната част на Tesla-та с нови форми. Проектът все още не е изцяло завършен, но очакваме той да е готов преди да видим серийния вариант на Roadster от Мъск.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    Евала на пича. С много мерак ги прави нещата и ще му се получат. Само с мерак обаче не става, очевидно има ръка, а и парата, която налива не е малко.
  • 2 гост

    0 3 Отговор
    Готов ще е .... купе няма да има, както Кибертрък няма да има.

    Коментиран от #3

  • 3 МЪСК 💵

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ехх, жалко!