Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 18:52 4 220 11

Новият GLS "изтече" в конфигуратора на Mercedes

  • mercedes-
  • gls-
  • amg-
  • gle

Кросоувърът получава ново „лице“

Новият GLS "изтече" в конфигуратора на Mercedes - 1

Mercedes наскоро обнови своят най-популярен кросоувър GLE и неговия стилен брат GLE Coupe, а сега изглежда германците са готови и с новата визия на по-големия GLS. Това стана ясно след като снимка на новия кросоувър случайно бе публикувана в конфигуратора на марката в Германия, макар и в доста „орязан“ вид.

Снимката е на най-базовия модел с дизелов двигател, съдейки по цената, която се вижда над колата, но дори и така можем да отличим някои промени в предната част на колата. Бронята е с различен дизайн с по-малки отвори от двете страни, като вероятно това ще бъде стандартния пакет с по-агресивна визия за AMG изпълненията. Решетката също е с променена форма, а фаровете също са получили по-различна вътрешна част.

Съдейки по това, че това няма да е представяне на изцяло ново поколение, можем да предположим, че задницата също ще получи подобни промени изразяващи се в нови графики на светлините и промени в бронята и дифузьора. Интериорът едва ли ще бъде много по различен от този при настоящия модел, макар да очакваме от Mercedes да предложат минимални промени.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мерц И Деса

    16 2 Отговор
    От изтеклата ценна информация този модел наследява Леопард 2,дори ще има опция за вериги.
  • 2 Пепи

    12 1 Отговор
    Това на снимките е с повече от "орязан" вид.
  • 3 снимкaтa

    19 2 Отговор
    200000 хиляди лева няма да дам за туй нящо ако ще да му сложат златният колесник от каляската на пепеляшка.

    Коментиран от #5

  • 4 Роня Г.Илиева

    1 5 Отговор
    Ммагарцедес, мерцедес
  • 5 Продавач

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "снимкaтa":

    Ти може да не даваш , но други дават. Това е най-продаваният модел заедно с GLE на Мерцедес в България.
  • 6 Тралала

    11 0 Отговор
    Да попитам.. Ще можи ли и цената с гуми?

    Коментиран от #7

  • 7 Бла

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тралала":

    Не може ! Изтекли са, като модела :Д
  • 8 Нарухито

    7 0 Отговор
    Новият GLS, същия като стария, то бива толкова мързеливи дизайнери, ама вече прекаляват...

    Коментиран от #9

  • 9 Каратиста

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "Нарухито":

    Направи го ти като не ти харесва
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Я изгледайте малко клипове по тубата за тия прехвалени каруци. Стопове се пълнят с вода, криви шевове по кожата, ненапаснати каросерийни детайли, нон-стоп бъгове по цялата електроника, дизела редовия му "дрисва" тандем помпичката и пълни всички управляващи вакуум тръбопроводи с масло, дисплея мре внезапно като коза, някои мотори на малко над 100 хкм си изяждат кобилиците и ако сте извън гаранция вече- честито. Не коментирам скърцане, тропане и прочее радости. Изобщо средностатистически изделието има нужда от намеса на сервиз на всеки 10 дни. Иначе цена- охоооо. 250-300 хиляди лв., че и отгоре, че на целия зор "ми това няма да се достави, онова няма да се достави" щото или COVID, или войната със Зеленски. Неокомунизъм, "Мототехника" в чист вид. Клиента има право да плаща и да чака или да си е....ва майката. Затова скоро китайците ще ги задушат тия самозабравили се ЛГБТИ фенове, еколози и прочее гнилозъби счетоводители които унищожиха до крак автомобилите, които си купувахме с удоволствие. Сега си купуваш една голяма измама със свито сърце дали утре няма да те остави някъде на пътя, докато бързаш да закараш детето си на лекар и като те остави, никой няма да дойде и да ти каже едно извинявай барем. Платил си си удължена гаранция на други измамници, те ще ти осигурят и пътна помощ и всичко на света, след което някакъв аутсорснат ламер на другия край на света ще погледне две снимки и ще каже "оооо, това не го признаваме" и ти понеже си се набутал вече ще надипл