Last news in Fakti

31 Март, 2023 20:29 2 998 2

Превърнаха Suzuki Jimny в умален Jeep Cherokee

  • suzuki-
  • jimny-
  • jeep-
  • cherokee

Ръбатите форми правят всъдехода перфектен за всякакви трансформации

Превърнаха Suzuki Jimny в умален Jeep Cherokee - 1

Suzuki Jimny бързо се превърна в един от любимите нови модели на ентусиастите, които търсят проходим и лесно поправим всъдхеход отново поколение. През последните четири години видяхме преработки на малкия офоудър, като те най-често го превръщаха в умалено копие на G63 AMG.

Ръбатите форми правят малкия кросоувър перфектен за подобни трансформации, като този път Jimny е превърнат в малко копие на Jeep Cherokee XJ. Зад проекта стои екипът на Marvelous, които представиха проекта си по време на скорошно автомобилно изложение.

Най-голямата прилика между двата офроудъра е в предната решетка и фаровете, които са идентични с тези при американския модел. Заедно с това откриваме и нови брони и арки на кланиците, комбинирани с нови джанти и гуми и офроуд окачване. То е повдигнало колата с 3.8мм, а заедно с това са се наложили и някои преработки на изпускателната система. Въпреки това, под капака работи 1.5-литров бензинов двигател със 102 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    1 2 Отговор
    105 коня за това купе с тия гуми....направо мъртвец! Поне една турбинка му сложете да стане 150-170 коня, като му дадеш газ да завърти гумите!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.