Last news in Fakti

2 Май, 2023 14:29 3 061 4

BMW M8 Competition Touring – стилно комби с рекордна мощност

  • bmw-
  • m8-
  • competition-
  • m8 competition-
  • m3 touring-
  • m9 touring

Как би изглеждала практичната версия на четиривратия модел

BMW M8 Competition Touring – стилно комби с рекордна мощност - 1

Само до преди няколко месеца BMW M8 Competition бе най-мощният сериен модел в гамата на баварците, преди да бъде изпреварен от коли като XM и i7. Въпреки това, със своите 625 конски сили и 4.4-литров бензинов осмак, колата съвсем не може да се нарече бавна. В началото моделът се предлагаше единствено в двуврата версия, но на малко по-късен етап се появи и моделът Gran Coupe, който предложи четири врати, но запазвайки купеобразните форми.

Сега, макар и към края на живота на M8, ние решихме да ви покажем как би изглеждала колата като комби, което вероятно никога няма да видим или поне серийно от BMW. Само преди няколко месеца баварците представиха първото комби с М означение от близо 15 години, така че не очакваме именно М8 да бъде първия избор при създаване на нов практичен модел.

Въпреки това, виртуалните среди ни позволяват да направим това и да ви представим една стилна, но и едновременно практична алтернатива на кола като Porsche Taycan Sport Turismo например и то с бензинов осмак. В момента най-мощното комби на баварците е именно споменатия по-рано нов М модел, а именно М3 Touring със своите 510 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерт

    2 6 Отговор
    Каква е тази грозотия 8-ца комби, същото като 5-ца комби отврат. Единственото бмв комби що годе ставащо е 3-ката.

    Коментиран от #2

  • 2 4.4

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    Ни една не става! Всички бенвета са скъпоструващи трошляци, за местни играчи с анцузи пред дюнерджийниците и кафетата в панелните квартали.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТИРбушон

    6 3 Отговор
    Подозирам, че и двамата публикували нещо като коментар не са виждали на живо този автомобил.
    Рядко са хубавите бмветата, това е едно от тях.