Last news in Fakti

12 Май, 2023 14:29 2 704 1

Honda ZR-V пристигна в Европа с познат стайлинг и различно задвижване

  • honda-
  • zr-v-
  • hr-v-
  • cr-v

Моделът е позициониран между HR-V и CR-V

Honda ZR-V пристигна в Европа с познат стайлинг и различно задвижване - 1

Honda ZR-V официално се присъедини към гамата на японците в Европа, след като през изминалата година успешно дебютира в Япония със същото име, а малко по-късно се появи и в Северна Америка с наименованието HR-V. На практика новият модел е позициониран между HR-V, който е най-малкия кросоувър на Honda в Европа и CR-V, който пък е най-големия „джип“ за Стария Континент.

Дължината на кросоувъра достига 4570 милиметра, а ширината е 1840 милиметра, което доближава размерите повече до тези на CR-V, отколкото до тези на HR-V. Багажникът е с обем от 1291 литра при сгънати седалки. Дизайнът е идентичен с този на ZR-V за Япония и HR-V за Северна Америка с подобни на Civic фарове и голяма решетка в центъра на предната броня.

В Европа моделът ще се предлага с 2.0-литров бензинов хибрид с мощност от 181 конски сили и максимален въртящ момент от 315 нютон метра. За разлика от версията, която се предлага в Япония, тук задвижването е само предно, а трансмисията е CVT.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уес

    3 3 Отговор
    Ужас, Хoндите никoга не са били тoлкoва безлични.