Last news in Fakti

16 Април, 2024 20:46 2 263 2

Honda показа три нови модела, но те няма да се продават у нас

  • honda-
  • ye-
  • електромобил

Електромобилите са направени за Китай

Honda показа три нови модела, но те няма да се продават у нас - 1

На предстоящото международно автомобилно изложение в Пекин Honda ще представи най-новата си гама електрически автомобили - серията Ye. Тя ще стартира с представянето на два модела: Ye P7 и Ye S7. И двата автомобила ще използват новоразработена EV платформа, като ще предлагат опции за конфигурации с един двигател и задвижване на задните колела и с два двигателя и задвижване на всички колела.

Въпреки че подробните изображения на автомобилите са ограничени, публикуваните снимки показват ръбати форми с отличителни светлини и нов дизайн за марката .

Потребителите могат да очакват Ye P7 и Ye S7 да се появят на пазара по-късно тази година, а серийните модели, вдъхновени от Ye GT Concept, ще бъдат пуснати в продажба до края на 2025 г. Амбициозните планове на Honda включват пускането на 10 нови електромобила на китайския пазар до 2027 г., като шест от тях ще принадлежат към серията Ye.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бою боклука

    9 4 Отговор
    е дал нашият пазар на турця, всичко от там е с приоритет
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.