Last news in Fakti

6 Юни, 2023 16:24 2 182 4

Skoda показа новия Kodiaq… отчасти

  • skoda-
  • kodia-
  • karoq

Чехите загатнаха за новото поколение на SUV-то

Skoda показа новия Kodiaq… отчасти - 1

Skoda Kodaiq е един от най-важните модели в гамата на чехите към момента, а тази година ще видим и неговото изцяло ново поколение, което трябва да дебютира по-късно тази година. Докато чакаме това да се случи, компанията бавно разкрива дизайна на новия модел и след като през изминалия месец видяхме колата под покривало, то сега вече виждаме и нейните панели.

В най-новия тийзър от рекламната кампания на Skoda, чехите са решили да ни покажат купето на новия Kodiaq или поне по-голямата част от него с липсващи пластмасови елементи, светлини и стъкла. Това донякъде ни дава представа за формите на колата, които не много изненадващо, приличат на тези на актуалното поколение. Единствените разлики, които можем да забележим са в тавана, който поне на пръв поглед изглежда малко по-нисък.

Новият модел ще бъде построен на MQB платформата на VW Group и ще предложи бензинови и дизелови двигатели, заедно с хибриден вариант или дори няколко. Кросоувърът ще продължи да се сглобява във фабриката в Квазини, където това се случваше и до момента, но за сметка на това произвежданите до момента Karoq и Superb ще се преместят в завода в Братислава.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лего ланд

    4 0 Отговор
    Ще го доставят на части, да си го сглобявате вкъщи (или пред блока), като титаник.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пуфи

    1 0 Отговор
    Стара чанта с нови дръжки
  • 4 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Показаното е модел за България. Защото само това ще можете да си позволите след мафиотското правителство на Тиквата и Харвардските измамници