Last news in Fakti

8 Юни, 2023 14:54 5 040 12

Volkswagen показа компактен седан за 13 хиляди евро

  • vw-
  • volkswagen-
  • saic-
  • lavida xr

Lavida XR ще се продава само в Китай

Volkswagen показа компактен седан за 13 хиляди евро - 1

Volkswagen-SAIC добави още един автомобил към разширяващото се портфолио на марката в Китай, като представи компактен седан с името Lavida XR. Моделът на практика вече ни е познат под формата на Virus в Индия и Бразилия, като тук той е получил минимални промени.

Разликите са основно в бронята, която е с друга текстура, която можем да открием и по предната решетка. Налични са четири цвята – Тюркоаз, синьо, червено, бяло и черно. Стандартно колата пристига с LED светлини, затъмнени стопове и 16-цолови джанти. Опционално може да бъде поръчан и панорамен покрив.

Интериорът също е познат, като той е почти идентичен с този при Polo с 8-инчов дигитален километраж пред водача и 8-инчов екран в средата на таблото. В интериора има няколко вариации за цветове и материали, а багажникът може да се похвали с обем от 498 литра.

Дължината на колата е 4.56 метра, междуосието е 2.65 метра, а под капка може да бъде открит 1.5-литров бензинов двигател със 110 конски сили и максимален въртящ момент от 141 нютон метра. Задвижването е единствено предно, а трансмисията е автоматична с шест предавки. Продажбите на Lavida XR вече започнаха в Китай с цени еквивалентни на 13 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълъмбъс Хотела

    21 1 Отговор
    За 13 000 Евро в момента можете да се снабдите с 10 годишен Хюндай Санта Фе...
  • 2 Бравоооо

    49 5 Отговор
    На китайците продават ефтино, а на нас ни садират кожите! Що за политика на ЕС!

    Коментиран от #3, #5, #11

  • 3 БюрократБрат

    35 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бравоооо":

    Бюрократи братко, цялото ЕС е само бюрократи - никой не носи отговорност за нищо, но иска голяма заплата, за да си купи нова кола и жилище ... накрая така се получаява, че чакаме Китай да произведе нещо и ние да се закачим по веригата "да го продаваме" за да си позволим ненужните ни неща .... плод на капитализъм, в който никой не иска да работи - голяша каша забъркаха тези в ЕС.... под дулото на голямия им брат.

    Коментиран от #4

  • 4 Кълъмбъс Хотела

    7 19 Отговор

    До коментар #3 от "БюрократБрат":

    Човек в главата ти е компот!
  • 5 Е и какво?!

    5 22 Отговор

    До коментар #2 от "Бравоооо":

    Ти би ли карал тос баклюк
  • 6 Ко...., ко каза.... 🤬

    11 3 Отговор
    "Налични са четири цвята – Тюркоаз, синьо, червено, бяло и черно." => ТА СТАНАХА 5...🤣

    Т Ъ П А Н А Р И..... 😡

    Коментиран от #7

  • 7 Да ама не!

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ко...., ко каза.... 🤬":

    Погледнато от професионална гледна точка са 3 защото бялото и черното са състояния а не цветове
  • 8 Рено фен

    3 18 Отговор
    В тоя кинефф дори кучето си не качвам
  • 9 Шофьор

    14 0 Отговор
    Ние в Европа сме баровци и плащаме тройно че в Китай Индия и Бразилия да карат коли за по 13 000евро. Ами защо не помислят малко и за Европа. Ако са такива цените повечето хора ще карат нови коли с по малко емисии и ще е по екологично. Но не Европа явно ще я за трият скоро. То и без това сме малцинство та напълно да изчезне.
  • 10 Стелантис

    10 0 Отговор
    ПСА отдавна направиха това с 301.
  • 11 Батка от метрото

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бравоооо":

    Те китайци,индийци и пакистанци са 100 пъти по гъзари от нас и ше карат нови коли а Урсула ни вика "марш у метрото да не цапаш въздуха"направо съм го решил бегам у Индия там е свободата и живота!
  • 12 юръп

    6 0 Отговор
    В Европа вероятно ще е на двойна цена. И отделно за всяка дреболия ще се доплаща.....