Last news in Fakti

9 Юни, 2023 12:38 4 787 14

Първи изображения на новия Hyundai Pony

  • hyundai-
  • pony-
  • рендери
Първи изображения на новия Hyundai Pony - 1

Hyundai говорят за пускане на серийна версия на концепцията N Vision 74 от дълго време и, честно казано, все още не е ясно дали наистина това ще се случи. Не е известно какво е в главите на ръководителите, но идеята за модерно Pony Coupe, вдъхновено от шоукара с водороден двигател, изглежда доста интригуващо. За да ви даде представа как може да изглежда подобен продукт, уебсайтът Motor1 направи серия от дигитални изображения, показващи наследника на Pony.

Първи изображения на новия Hyundai Pony

Очевидно това не са официални снимки на Hyundai, въпреки факта, че са придружени от прессъобщение от техния създател - талантливият художник Brian Kim. Качеството на изображението обаче е впечатляващо и смятаме, че е това е достоен наследник на оригиналното Pony Coupe. Нещо, което бихме искали да видим на пътя в този вид.

Първи изображения на новия Hyundai Pony

И въпреки че това, което виждате, е само измислица – „любовно писмо към автомобилния дизайн“, както обяснява дизайнерът – то следва своята собствена философия. „Driving Still Matters“ е леко и компактно електрическо купе със задно задвижване с малка 30-киловатчасова батерия и 800-волтова архитектура. Всичко това е възможно благодарение на трансформиращата E-GMP платформа на Hyundai, която е в основата на серийните модели на марката с батерийно захранване.

Първи изображения на новия Hyundai Pony

Ако ви изглежда много познато, това е, защото този Pony Coupe е силно вдъхновена от концепцията N Vision 74. И двете споделят един и същ основен дизайнерски език – остър стил и подобни предни и задни панели – но виртуалният модел е по-малко „драматичен“, като има аеродинамична настройка за по-добра ежедневна употреба. И да – това също означава, че масивното задно крило вече не е част от пакета.

Първи изображения на новия Hyundai Pony

„Всеки детайл от Pony Coupe е проектиран за масово производство.“, каза дизайнерът Брайън Ким. Що се отнася до плановете на Hyundai за производствена версия на N Vision 74, изглежда, че компанията все още не е взела решение относно бъдещето на концепцията.

Първи изображения на новия Hyundai Pony

Люк Донкерволке, творчески директор на Hyundai, наскоро каза, че автомобилният производител е „сериозен“ за предстоящата кола, въпреки че това не означава непременно, че се работи по производствена версия. Особено предвид предишни изявления от марката, че няма планове за пускане на концепцията N Vision 74 в серийно производство.

Първи изображения на новия Hyundai Pony


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааахахахааа

    9 17 Отговор
    Тия малоумници освен да копират модели на конкуренцията друго май немогат. Като гледам даже и джантите са откраднали от дизайна на Алфа.

    Коментиран от #3, #4, #12

  • 2 Яяяя

    19 3 Отговор
    Доста симпатично изглежда!😯
  • 3 Прав си

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "аааахахахааа":

    В профил ми изглежда като ФВ Сироко от 80-те.
  • 4 карчи

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "аааахахахааа":

    Дизайнът (силуетът) е по-скоро краден от един култов модел на Датсун, а отпред муцуната си е гепена от Додж!

    Коментиран от #14

  • 5 Мхм

    12 1 Отговор
    Отпреде си е малко по извит Де Лориън
  • 6 Бай Пешо карбуратора

    9 3 Отговор
    Това пони някакъв майтап към Форд Мустанг Мах Е ли е?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ужас безкрай

    8 1 Отговор
    Прилича на Мазерати Гибли 69г
  • 9 А ми

    6 2 Отговор
    има взаимствано и от рено фуего като че ли.
  • 10 незнайко

    6 1 Отговор
    Страхотна е почти са пресъздали DeLorean !
  • 11 Да ви осветля

    0 0 Отговор
    Корейците са изкопирали една от модификациите на Шевролет. Предполагам знаете - китайците и корейците са майстори в краденето на дизайн и технологии.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДА ВИ ОСВЕТЛЯ:

    0 0 Отговор
    Китайците и корейците са майстори в краденето на дизайн и технологии.
  • 14 Не се учудвай Карчи

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "карчи":

    Вече обясних - китайците и корейците са виртуози в краденето на дизайн и технологии от Запада и САЩ.