Last news in Fakti

11 Юни, 2023 13:15 4 727 2

Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО)

  • suzuki-
  • jimny-
  • twisted automotive-
  • тунинг
Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО) - 1

Suzuki Jimny 2023 вече има нестандартна луксозна версия. Миниатюрният SUV ще бъде пуснат в продажба от октомври на цена от... $61 450, тоест е два пъти по-скъп от стандартния модел в не най-бедната конфигурация. Това се съобщава на сайта на компанията Twisted Automotive.

Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО)

Именно това британско ателие (специализирано в доработката на Land Rover) тунингова Suzuki Jimny с акцент върху лукса. Интериорът е декориран със скъпа кожа, а таванът е облицован с алкантара.

Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО)

Вместо стандартната мултимедия е инсталирана по-модерна система от Alpine, която включва сателитна навигация. Освен това в салона на най-скъпото Suzuki Jimny вече е налична по-мощна акустика.

Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО)

Решетката на Suzuki Jimny е боядисана в цвета на купето, а фаровете са тонирани. В същото време специалистите не са пропуснали да подобрят проходимостта на автомобила.

Запознайте се с най-скъпото Suzuki Jimny в историята (ВИДЕО)

За целта са монтирани офроуд гуми, а срещу допълнително заплащане клиренсът на Suzuki Jimny може да бъде увеличен до 235 мм. Опциите включват лебедка и багажник на покрива.

В допълнение, доработките на Suzuki Jimny могат да засегнат и двигателя на малкото всъдеходче. 1.5-литровият бензинов четирицилинзров мотор е снабден с турбо компресор, който увеличива мощността на агрегата от 103 на 165 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОБЕКТИВНИЯ

    11 2 Отговор
    Готин, НО МНОГО СКЪП МЪНИК!
    61 450$ е много ако ще да е правен
    в "ДАЙМЛЕР" БЕНЦ"!
  • 2 бах Киро

    8 1 Отговор
    Колкото повече ръчкат индииските мамуни там къде им не е работа,толко повече окепазяват иначе добре замисления автомомобил.И да си кажа честно,откакто производството му мина от Япония в Индия някак си доверието ми към джимнито се стопи.Представям си как някой роден римлянин от столипиново сглобява автомобил и ищаха ми да се сдобия с Сузуки-Джимни изчезва "яко дим".