Last news in Fakti

15 Юни, 2023 12:51 2 558 4

Продават сполучлива реплика на Veyron за 175 хиляди евро

  • bugatti-
  • chiron-
  • veyron-
  • реплика

Колата използва 4.2-литров осмак на Audi

Продават сполучлива реплика на Veyron за 175 хиляди евро - 1

През годините сме виждали различни реплики на Veyron, по-голямата част от които са трудно сравними с оригинала. Този път, обаче попаднахме на обява, която отново ни показва реплика на Veyron, но с минимални разлики спрямо оригинала. Обявата е публикувана в британския eBay, а собственикът е готов да се раздели с творението си за сериозната сума от 149 990 паунда или около 175 хиляди евро.

Репликата е регистрирана през 2021 година и е направена изцяло на ръка върху тръбна конструкция. Под капака работи 4.2-литров бензинов осмак от Audi с две турбини, като използва и други части от германската марка, включително окачване, спирачки, трансмисия и друго. Външно пропорциите са подобни на тези при оригинала, но бързо може да забележите, че колата няма дръжки на вратите, а също така и предната решетка е различна от тази при френския хиперкар.

Що се отнася до интериора, определено той не е бил приоритет на собственика, тъй като там приликите с оригинала са меко казано минимални. Седалките са дело на Recaro, скоростният лост е от Audi, а волана е направен по поръчка с логото на Bugatti. Освен колата в цената влиза и номера на репликата – EB21 BUG.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амин

    6 7 Отговор
    Тоя сбирщайн и за външен клосет не бих го взел

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Прокопий

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Амин":

    Нещо ми подсказва, че не можеш да направиш и една десета от това, да не говорим, че върви 10 пъти повече от клозета, който караш в момента...
    Иначе да се плюе е лесно...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.