Last news in Fakti

20 Юни, 2023 15:29 1 751 2

Mitsubishi разкри частично новия си пикап (ВИДЕО)

  • mitsubishi-
  • l200-
  • пикап-
  • triton

L200 и Triton ще дебютира на 26 юли

Mitsubishi разкри частично новия си пикап (ВИДЕО) - 1

През март Mitsubishi представи концепта XRT, който отчасти ни разкри как ще изглежда следващото поколение на пикапа, който се продава с името L200 или Triton в различните региони. Сега японците разкриха и част от серийния модел, заедно с датата на официалната премиера, която е насрочена за края на юли месец тази година и по-точно, 26 юли.

От това, което виждаме от кадрите, серийният модел продължава да разчита на дръзкия дизайн, който видяхме при концепта, като е „смекчил“ линиите, но все пак запазва голямата си решетка и футуристичните светлини. Задницата също е получила нови светлини с капак за товарното отделение и голяма емблема Mitsubishi.

Техническите спецификации остават в мистерия, но според слуховете новият L200 ще бъде механично свързан със следващото поколение Nissan Navara, което вече не се предлага в Европа. Имаше някои слухове за плъг-ин хибрид, но последната официална информация е, че версията PHEV все още не е потвърдена. Новият пикап с двойна кабина вероятно ще бъде по-дълъг и по-широк от своя предшественик, а освен това ще разчита и на нови технологии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    2 1 Отговор
    Какво му е на новото фиатче
  • 2 Пиех умре

    3 2 Отговор
    ФВ амарок е в траур