Last news in Fakti

5 Юли, 2023 10:31 2 283 6

Volkswagen показа обновения T-Cross

  • vw-
  • volkswagen-
  • t-cross

Малкият кросоувър получи нови светлини и екрани

Volkswagen показа обновения T-Cross - 1

Близо 4 години след дебюта на най-малкия кросоувър на Volkswagen, германците решиха, че е време той да получи няколко обновления, които да го задържат актуален поне още няколко години. Вече няколко пъти виждахме покрити с камуфлаж прототипи на T-Cross, а ето, че сега дойде време да видим и серийния модел, който пристига с минимални, но забележими промени.

Показаната от Volkswagen кола е в модификация R-Line, която получава по-агресивна броня с дизайн подобен на този при T-Roc. Стандартно всички модификации вече получават LED светлини, а само при най-ниското не са матрични. Има и няколко нови цвята, един от които е жълтото, което виждаме на снимките.

Страничният профил е запазен, но в задната част откриваме променени светлини с нови графики. Бронята също е променена, като отново R-Line версията се отличава със собствен дизайн. В интериора промените са минимални и засягат двата екрана, които вече са по-големи. От компанията казват също, че са подобрили и качеството с по-меки материали и декоративни шевове.

При двигателите промени няма, което означава, че T-Cross ще се предлага с 1.0-литров двигател с 96 или 116 конски сили или 1.5-литров бензинов двигател със 150 конски сили. Всички модификации са само с предно предаване. Поръчки ще се приемат от тази есен, а доставките ще започнат в началото на 2024-та.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    11 5 Отговор
    Абе , това боклуче трябва да е по евтино от Дачия , ама германците пак ще пробват да ни пробутват грахово зърно , за диня !!!

    Коментиран от #4, #6

  • 2 факт

    7 5 Отговор
    86% от продажбите на ФВ са фирмени поръчки от немски фирми и от службите .Каква фирма с тези.
  • 3 123456

    6 4 Отговор
    Хиляда пъти по добре едно Равче
  • 4 Карал Дачия

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Пич, прибери се на сянка :)
  • 5 Край

    2 1 Отговор
    Добра бангиика е
  • 6 сектант

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    да ти кажа ли много си е хубава колата