Last news in Fakti

7 Юли, 2023 13:47 6 806 5

Откриха изоставен шоурум на Saab с над 20 коли (ВИДЕО)

  • saab-
  • представителство-
  • шоурум

В съоръжението могат да бъдат открити най-различни модели

Откриха изоставен шоурум на Saab с над 20 коли (ВИДЕО) - 1

През последните години се появи нова мода в YouTube, където хора с дух за приключения влизат в най-различни изоставени сгради и именно такива хора откриха изоставен шоурум на Saab във Франция. Хората зад канала Forgotten Buildings влязоха в представителството, което според техните данни е изоставено от над десетилетие.

Автомобилите - 9-5 и двойка 9-3 - не са съвсем нови, но в единия от тях има документи, според които километрите са едва 95 930 км, Въпреки че не е съвсем малко, това все пак е малък пробег за автомобил, който е пуснат в експлоатация за първи път през 2001 г.

За съжаление, предвид състояние на автомобилите, Forgotten Buildings не са първите, които влизат в шоурума, и джантите на два от автомобилите вече са свалени. Освен това прозорците на някои от тях са счупени, а част от колите са с липсващи части.

В сервизната част са намерени още 20 автомобила, предимно Saab, заедно с няколко Peugeot и Renault.

Не е ясно защо точно всички автомобили са били изоставени, но вероятно има общо с фалита на Saab. Въпреки че са продължили да работят по няколко автомобила след фалита на автомобилния производител през 2011 г., със смъртта на един от братята, които са притежавали дилърството, другият собственик може би просто се е отказал от бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз

    12 5 Отговор
    Май стара новина за една марка с логичен край. Когато правиш всичко различно, без смисъл се стига до това положение. Същото правеше и Субару и стигна до фалит.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    4 0 Отговор
    Сега емигрантите като го нападнат ще има още екшън ! Досега не са знаели, че е безстопанствен магазин .
  • 4 Име

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тоз":

    Когато правиш нещо смислено но около теб са тапатси и не го схващат не означава че проблема е в теб
  • 5 Джуган

    8 0 Отговор
    Сааб бяха много симпатична марка докато не станаха част от GM. Тогава започнаха да пробутват Опвл с по-лъскав интериор под името Сааб на цени близки до Ауди и БМВ. Оказа се че шараните са малко и логично фалираха.