Last news in Fakti

4 Август, 2023 08:54 5 914 16

Крадци задигнаха нов Mercedes по спартански начин (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • gle-
  • кражба-
  • крадци

Групата използва втори автомобил за целта

Крадци задигнаха нов Mercedes по спартански начин (ВИДЕО) - 1

В последните години свикнахме новите автомобили да се крадат изключително лесно с помощта на малки компютри, които сканират честотите на ключа и позволяват на крадците да отпрашат за секунди. Въпреки това, изглежда, че има апаши, които все още използват традиционни методи и именно такива са показани в кратко видео, публикувано в Instagram.

Кадрите изглежда са заснети в Италия и показват как група крадци чупят стъклото на бял Mercedes GLE Coupe и отварят вратата му. Това включва алармата на стилния кросоувър, но видимо това не притеснява крадците, които продължават да вършат своята работа.

Публикация, споделена от Supercar Fails (@supercar.fails)

Изглежда крадците успяват механично да включат колата на неутрална и я избутват до близката кола зад тях в която стоят съучастниците им. С тяхна помощ, колата бива избутана на пътя, където кадрите всъщност приключват. Вероятно крадците имат достъп до ключ или по някакъв начин успяват да дадат на контакт, за да изключат от скорост и да предотвратят заключването на волана.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мани мамута

    6 14 Отговор
    Тесла не може да бъде открадната по този начин , защото има опция да я заключваш с ПИН , като всеки таблет.

    Коментиран от #4

  • 2 Не е за съжалява е собственика

    24 17 Отговор
    Повечето такива автомобили са купени чрез унизителна експлоатация на обикновени хора
  • 3 светльо

    6 4 Отговор
    Тази "новина" е от преди месец...
  • 4 Хаха

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мани мамута":

    Кой краде тесли ве бате😂😂😂😂😂 Тоя гьон никой го не иска😅
  • 5 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    9 7 Отговор
    Ако се спестява от застраховки, заплати за кадърни полицаи, заплати за задоволени служители - а само се кешира, такъв е резултата. Бананово упраавление.
  • 6 Механик

    28 1 Отговор
    Отново умолявам някой хора, да си сменят професията. Или поне темата по която пишат, защото нещо не им се получава.
    Освен честотата, се налага "малкия компютър" да налучка алгоритма на кодиране. Само с честота не става. Честотата може да я "сканираш" дори без компютър. Нима мислите, че през ВСВ са сканирали с компютър за честотите на вражеските радиостанции?
    Не може да се ползва словосъчетанието "по спартански", когато иде реч за кражба. В Спарта не е имало кражби, защот там не е имало частна собственост. Всичко е било общо. Всичко е на всеки и всеки взима това което му трябва.
    Моля ви, сменете писача! Нищо не може, нищо не знае. За какво ви е такъв? Само ви излага.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 редник

    5 1 Отговор
    Е, наистина не разбирам защо се трие - написах, че вчера същият автор ни информира:
    Nokia пусна нови телефони с копчета

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Знайко

    7 2 Отговор
    Според мен бутнаха с другата кола предната , за да я запалят на скорост, макар да не съм сигурен дали при тези електрики това е възможно. Другия вариант е да я избутат на платформа или закрит камион. Ако имаха ключ нямаше да чупят стъклото, а щеше да дойде един , да си отключи, да запали и да изчезне. СКанирането на сигнала от ключа се прави предварително, после се изработва ключ и тогава се краде колата. Напоследък ги маркират с еъртаг, за да значт постоянно къде е! Много са хубави ейпъл,ама как няма да си взема! Има и много които не си плащат лизинга и просто идват чобаните с камиона и ти товарят колата , аларми -маларми не ги интересува.

    Коментиран от #15, #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Знайко

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "редник":

    Извинявам се , че още ползвам телефон без копчета, а именно NOKIA 808 Simbian Belle refresh с 32 мегапикселова камера, която има стабилизация и докато снимаш видео и дадеш зуум записа не става на квадрати, с два микрофона, 64 гигабайта спейс и 4G карта, която показва 3.5G супербърза мемори карта на сандиск. Всички приложения се инсталират на картата и понеже нейните чипове са по-бързи от тия вградени е телефона, това се явява тунинг , без овърклок. Даже има приложение за гледане на тубата -J-tube се нарича и бачка отваряйки клипа в нейтив плеъра.
  • 12 валю

    1 0 Отговор
    Бил съм много пъти в Италия престъпността е толкова висока,че полицията единствено съставя протоколи и те казва. След като хванат крадеца " Ние ще ви се обадим". Три пъти разбиха прозорците и откраднаха всичко каквото могат да вземат. Особено в големите им градове като Милано не само парите ще ви измъкнат даже панталоните ще ги вземат.Бил съм с години в Европа но като Италия не съм видял на друго място в обществените паркинги винаги ще видите счупени стъкла на земята и коли без стъкла( имам предвид повечето страничните..)

    Коментиран от #14

  • 13 бай Ставри

    0 1 Отговор
    Ако имат всичко "изглежда", ще запалят и ще си заминат
  • 14 Аз кмета на Симитли

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "валю":

    Ами отсядаш в бандитски райони. Навсякъде такива места са опасни
  • 15 Морски

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Знайко":

    Можеш ли да обясниш как се пали на скорост мпс с автоматична скоростна кутия ? Може да научим нещо ново.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.