Last news in Fakti

5 Август, 2023 13:00 3 341 7

Новата California на VW идва с хибрид и модерни технологии

  • vw-
  • volkswagen-
  • california-
  • multivan-
  • кемпер

Кемперът ще дебютира в края на август

Новата California на VW идва с хибрид и модерни технологии - 1

Около 20 години след премиерата на първия Volkswagen California с етикет "Произведено в Хановер" концептът показващ следващото поколение кемпер ще бъде представена на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Той ще дебютира под обозначението California CONCEPT и ще представя сериозно преработен Multivan дълга база. Основната задача на изложбения автомобил е да подчертае дуализма на California, който може да бъде както автомобил за всеки ден, така и комфортен кемпер за всяко пътуване.

Освен това, кемперът ще трябва да покаже и новите технологии с които ще разполага серийният модел. Една от тях е панелът за управление на климатика и осветлението. В California 6.1 той е вграден в конзола на тавана, но при концепта е използван таблет. Друга особеност на изложбената машина е хибридна система с възможност за зареждане от електрическата мрежа. Volkswagen смята, че този вариант е по-добър във всичко. Например, можете безшумно да напуснете паркинга през нощта и да не се притеснявате за запаса от енергия на дълъг път.

"Искаме да разширим гамата в рамките на бизнеса с нашите модели за къмпинг и по този начин да предложим на нашите клиенти специалното усещане за Калифорния. Това включва дигитални услуги за общността на Кали, напълно нови услуги, които допълват покупката на автомобил... но също така и представянето на новия California, базиран на Multivan", заяви главният изпълнителен директор на VW Лекотоварни автомобили Карстен Интра по време на годишната пресконференция на подразделението през март.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пхах

    8 3 Отговор
    Какво общонима Волфсбург с Калифорния и защо Калифорния я не Бейджинг или Удмуртия например

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Ха-ха

    2 8 Отговор
    и тия почнаха да изперкват! Никога не бих си купил това недоразумение. Закачам си караванката и кеф ми легло, кеф ми баня, кеф ми масичка.
  • 3 Хахах

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пхах":

    "Какво общонима Волфсбург с Калифорния и защо Калифорния я не Бейджинг или Удмуртия наприме"
    Бейджинг ще е китайската версия - с по къси легла :-))
  • 4 Оги

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пхах":

    Германия е васална държава на САЩ. Това е общото.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Уги

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Оги":

    Г л у п а к!
  • 6 Да помним,

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Оги":

    навремето имаше десертно блокче "Байкал". Къде е езерото Байкал, къде сме(били) ние.

    Коментиран от #7

  • 7 Знайко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Да помним,":

    Е сега....имаше си и Родопче и Пиринка и Руен и марципан, което си беше комунистическия еквивалент на тублерон-а.