Last news in Fakti

10 Август, 2023 12:00 3 081 7

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

  • hyundai-
  • accent
Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар - 1

Hyundai представя новото поколение Accent на международния пазар. Клиентите на марката от Саудитска Арабия ще бъдат първите, които ще оценят глобалната новост. Новият Accent се очаква на местния пазар в близко бъдеще.

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

Новото, шесто поколение на колата с четири врати се отличава от своя предшественик с изцяло преработения си външен вид. Предната част на каросерията е направена в стила на флагманския седан Grandeur, страните и задната част - като Elantra.

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

"Шестият" Accent е малко по-голям от модела от пето поколение. Разликата в дължината е само 13 мм, а тази между осите - 7 мм. Така общата дължина на новия седан достига 4 535 мм, широчина - 1 765 мм и височина - 1 475 мм. Размерът на междуосието е 2 670 мм.

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

Салонът е оборудван с цифров инструментален панел и с осеминчова мултимедия. Предните седалки са снабдени с отопление и вентилация. В стандартното оборудване са включени още панорамен люк, климатроник, круиз контрол, наблюдение на "слепи зони" и редица други асистенти на водача.

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

В Саудитска Арабия Hyundai Accent от новото поколение ще се предлага с 1.5-литров четирицилиндров бензинов атмосферен двигател с мощност 115 к.с. Двигателят е съчетан с шестстепенна механична скоростна кутия или IVT вариатор. Цените все още не са обявени.

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слаб дизайн

    5 2 Отговор
    техниката дано е ок
  • 2 истина ти казвам

    7 3 Отговор
    Маалиии е на това му се вика класически кич! Дизайна на колата е стресиращ!
  • 3 Човек с очи

    3 3 Отговор
    Грозен и с цвят на лно. Добра комбинация.
  • 4 Така е

    3 3 Отговор
    ХюндайКия бяха с добър дизайн. Бяха. Внезапно нещо им стана. Сега един модел нямат с приличен вид.
  • 5 Знайко

    3 0 Отговор
    113 коня за тоя кош не са ли малко? 1.5 атмосферка или дачийския двигател? Дайте килограми ,ч е да сметнем съотношението кг/конска сила! Връщам се 3 коли назад и се сещам за моя Форд Ескорт 1.6 1986 , 109 коня и 1120 кг. Следващата ми беше Пежо 306 1.6 SRI 1994 , 90 коня и 1080 кг. Сега съм на Субару OUTBACK 2002 , 209 коня и 1630 кг.
    Форд-10.2 кг / конска сила
    Пежо-12 кг/ конска сила
    Субару- 7.79 кг/ конска сила
    Това съотношение при порше е приблизително 3.6 кг/ конска сила и е непостижимо за повечето производители. Затова ви пускат хиляда показателя, само не и този. По-тежък автомобил-по-куц автомобил! А от трите коли, само Субарчо има сила да ускорява от 120 нагоре бързичко! Е гроздето си е киселко- 332 лв данък и само евро 3!
  • 6 Боцкам

    0 0 Отговор
    Му една газчица, карам и си свиркам
  • 7 Луд фен

    1 0 Отговор
    Жалко, че не слагат и 7 DCT, че да имат робота и сервизите им. Много съм доволен от тях.