Last news in Fakti

14 Август, 2023 16:42 2 537 3

Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II

  • голф количка-
  • елизабет ii
Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II - 1

Iconic Auctioneers пусна количката за голф Garia Courtesy на търг. Този транспорт е използван от покойната кралица Елизабет II по време на пътуване до изложението на цветя в Челси през май 2022 г. Това съобщава сайтът на аукционната къща.

Автопаркът на Елизабет II включваше много луксозни автомобили. Сред тях са различни модели на Land Rover, Jaguar и Bentley, за които сме ви разказвали. Технически тази количка за голф Garia Courtesy не е принадлежала на покойната кралица. Елизабет II изминава само 13 км с нея.

Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II

Иначе, моделът е направен по поръчка специално за изложението на цветята в Челси. Автомобилът за голф има максимална конфигурация с две допълнителни седалки и модернизирана литиева батерия с капацитет 120 Ah.

Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II

Боядисан в бяло и може да побере до шест души. Списъкът с оборудване включва хладилник и чистачки, както и аудио система с Bluetooth и високоговорители. Аукционната къща отбелязва, че тази количка за голф би била идеална за транспортиране на гости около частни терени. В отлично състояние е и не се нуждае от ремонт.

Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II

Garia Courtesy се оценява на цена между 25 000 и 31 700 долара. Това е разумна цена, като се има предвид цената на нова количка за голф - 33 700 долара, а и факта, че точно в тази се е возила кралицата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РикШа

    4 0 Отговор
    Рикша с ел. двигател за 100 лева, що е то ? Ами нещо за което което искат 60 хиляди лева - но ги искат така ремократично и честно, защото някой е прднал на седалката...
  • 2 Павел пенев

    4 0 Отговор
    Роклите,гащите и шапките също подлежат на продажба в Сотбис.
  • 3 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    3 0 Отговор
    Това електрокарче е с ляв волан като за нормални държави,
    да бяха купили на бабата кола като за ДебилоБритания...