Last news in Fakti

4 Септември, 2023 10:22 4 736 7

Mercedes представи E-Klasse за авантюристи

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • комби-
  • all-terain

Повдигнатото комби пристига с няколко основни промени

Mercedes представи E-Klasse за авантюристи - 1

По-рано тази година видяхме E-Klasse седан, както и по-практичното комби, а сега дойде време германците да представят и нова версия, направена специално за тези които искат практичността на „джип“, но не искат да заложат на традиционен кросоувър. Новата E-Klasse All-Terain дебютира по-рано днес в Мюнхен и ще се появи по пътищата в Европа в началото на следващата година.

All-Terrain се отличава с различна от седана предна решетка с две ленти с покритие Iridium Silver в средата и променена долна част на бронята. Арките на калниците се отличават с тъмносива облицовка. Комбито се предлага стандартно с 18-цолови джанти, но като опция се предлагат 19- и 20-цолови размери.

По отношение на размерите, високопроходимият автомобил се различава само по височината (1497 мм) от нормалния модел на E-Klasse комби. В сравнение с предшественика си обаче той има с 22 мм по-голямо междуосие и с 28 мм по-широка стъпка. Това увеличава пространството за лактите и краката в задната част. Обемът на багажника достига от 615 до 1830 литра. При plug-in хибридния модел той е от 460 до 1675 литра.

При двигателите, за момента повдигнатото комби се предлага с 2.0-литров дизелов мотор със 197 конски сили и 440 нютон метра или бензинов двигател с 381 конски сили и 500 нютон метра. И двата двигателя са „меки“ хибриди като получават допълнителни 23 конски сили и 205 нютон метра в режим за максимална мощност. Налична е и версия E300 de, която разполага с 313 конски сили и 700 нютон метра.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мелън Ъск

    9 0 Отговор
    Ква пара е?

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТеслАта

    9 0 Отговор
    Не разбрах най-важното. С КОЛКО Е ПОВДИГНАТ или колко е клиренсът му. Другото са общи приказки.
  • 5 Третото очо

    8 0 Отговор
    Видяхте ли, че продължават да се произвеждат дизелови и бензинови двигатели? Какви тостери, какви пет лева....
  • 6 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мелън Ъск":

    С 2.0 дизел ще е поне 140 бона, а ако искаш истинска кожа и дървени фурнири, добави поне още 30.
  • 7 Вълк единак

    2 0 Отговор
    Автора обърка двигателите тотално.