Last news in Fakti

12 Септември, 2023 09:45 1 200 0

Ford готви фейслифт за Puma

  • ford-
  • puma-
  • фейсфлит

Малкият кросоувър вероятно ще бъде обновен през следващата година

Ford готви фейслифт за Puma - 1

През 2019-та Ford върна моделното означение Puma в своята гама, но за разлика от преди, когато то символизираше спортно купе, новото поколение на Puma ни представи компактен кросоувър. Това се оказа добро решение на ръководството на Ford и моделът успя да се наложи на европейския пазар, където този тип кросоувъри са изключително популярни в момента.

Изглежда компанията иска да задържи този пазарен успех и сега готви фейслифт на Puma, който вероятно ще се появи официално през следващата година. Покрити с камуфлаж автомобили бяха забелязани от AutoExpress, криейки целия дизайн на компактния модел, макар промените да засягат само определени части от него.

Цялостният дизайн на Puma ще се запази, като минимални промени вероятно ще видим в предните светлини, където очакваме ново разположение на елементите в тях, както и вероятно бронята. В показаните снимки изглежда виждаме ST-Line модификацията, която типично може да се похвали с по-агресивна визия. Новости се очаква да видим и отзад, където компанията вероятно ще ни представи обновени стопове и промени в броните.

Интериора също ще бъде засегнат, като там промените вероятно ще са в стила на Focus с по-голям 12.3-инчов екран пред водача и 13.2-инчов екран в средата на таблото. По отношение на задвижването, не очакваме някакви промени, макар да не е изключено да видим нови хибридни опции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА