Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 12:47 6 688 9

Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR

  • toyota-
  • ch-r-
  • 2024
Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR - 1

Появи се нова информация за следващото поколение на кросоувъра Toyota C-HR. Моделът от втора генерация ще бъде пуснат в продажба на европейския пазар от началото на 2024 година, като информацията е на френския сайт на японския автомобилен производител.

Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR

Новата Toyota C-HR 2024 става много по-ярка на външен вид и има нов корпоративен стил. Но платформата и размерите на колата остават същите. Размерите на Toyota C-HR 2024 са:

дължина - 4360 мм;
широчина - 1830 мм;
височина - 1564 мм;
междуосие - 2640 мм.

Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR

В същото време интериорът на Toyota C-HR е станал по-просторен, а обемът на багажника се е увеличил до 388 литра в стандартната хибридна версия и 310 литра при plug-in хибрида.

Базовата конфигурация на Toyota C-HR 2024 е разширена и вече включва виртуално арматурно табло, климатроник, камера, сензори за паркиране, отопляеми седалки и волан, както и набор от системи за сигурност. Списъкът с опции е допълнен от функцията за достъп до интериора от смартфон и високоговорители JBL.

Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR

Както вече е известно, всички версии на Toyota C-HR 2024 ще са хибриди. В първоначалната версия за 34 900 евро са монтирани 1.8-литров четирицилиндров двигател и електромотор със системна мощност 140 к.с. Разходът на гориво е 4.8 л/100 км.

Хибрид с 2.0-литров двигател (от 38 900 евро) може да бъде оборудван с един електрически мотор или с два - респективно с предно или със задвижване на всички колела. Мощността и в двата случая е еднаква - 198 к.с.

Изненадващо върховият хибрид Toyota C-HR с 223 конски сили за 44 900 евро може да бъде само с предно предаване. Той може да ускори до 100 км/ч за 7.4 секунди и да измине 66 км само на ток.

Разкрити са всички подробности и характеристики на новата Toyota C-HR


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    10 16 Отговор
    Тея електрически тойоти издават доста гнусен звук

    Коментиран от #3

  • 2 @@@

    12 7 Отговор
    Браво, може да измине Цели 66 км само на ток.
  • 3 Тъй шъй

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Гого, имат говорител който звучи така, за пешеходците. Иначе почти нищо не се чува.От 5 години е това изискване към хибриди и елкари. Е 5 години не го ли разбрахте.

    Коментиран от #4

  • 4 Ем тъй ама...

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Тъй шъй":

    Бе изфинявай , ама ние тия работи не ги разбираме...Пък сме и дърти, че и глухи! Ама и ти шъ станеш тъй...
  • 5 Естет

    13 8 Отговор
    Toyota C-HR е най красивият автомобил конструиран някога!

    Коментиран от #8

  • 6 Хопър

    3 1 Отговор
    Карам подобна количка в рокет лига:)
  • 7 МГанчев

    9 3 Отговор
    Айде, когато покарате малко, каквато и да е Тойота хибрид, тогава коментирайте, че иначе сте смешни, ама смешни РАЗБИРАЧИ!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 собственик на Тойота

    1 0 Отговор
    Здравейте. От 03.2019 управлявам Тойота Корола 2.0 хибрид комби. До днес съм и навъртял 97000 км. и проблеми не съм имал. Редовна смяна на масло и филтри,един път в годината пълен сервиз и един път съм сменял накладките на спирачките. Среден разход : зимата-60 л , лятото 5,5 л.